Market|28.02.2022 00:00

Huawei Band 6 Activity tracker, ο απόλυτος προσωπικός σας βοηθός είναι εδώ!

Newsroom

Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι από εμάς δεν καταφέρνουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας όσο θα θέλαμε. Αυτό που λείπει συνήθως, είναι ο χρόνος και η διάθεση για την οργάνωση δραστηριοτήτων που θα συμβάλλουν στην προσωπική μας φροντίδα και ευεξία. Η ιδανική λύση γι’ αυτό, θα ήταν να έχουμε έναν ειδικό δίπλα μας που θα μας συμβουλεύει και θα μας οργανώνει τόσο για την υγεία μας όσο και για τις αθλητικές μας δραστηριότητες όποτε τον χρειαζόμαστε.

Στο open-market.gr, αυτή την εβδομάδα βρήκαμε το μοναδικό activity tracker Huawei Band 6 που φροντίζει για όλα τα παραπάνω! Είναι ο πρωταθλητής στον κόσμο των wearables με διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημέρες, με μεγάλη οθόνη Fullview Amoled 1,47 ιντσών και με πολύ εύκολο χειρισμό χάρη στο 4-way touchscreen control.

To Huawei Band 6 σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση σε προτεραιότητα. Η τεχνολογία TruSeen 4.0 σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με ακρίβεια τον καρδιακό σας παλμό 24 ώρες τη μέρα, κάτι που μπορεί να κάνει αντίστοιχα και το ενσωματωμένο σύστημα ανίχνευσης SpO2 με τις μετρήσεις του οξυγόνου στο αίμα σας.


Ακόμα, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ύπνου με την τεχνολογία Trusleep 2.0, αφού με 96,3% βελτιωμένη ακρίβεια, καταγράφεται η κατάσταση του ύπνου σας και μπορείτε να λάβετε περισσότερες από 200 προτάσεις βελτίωσης του ύπνου σας! Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος οδηγός ρύθμισης της αναπνοής που βοηθάει σε περιπτώσεις υψηλού στρες αλλά και η δυνατότητα παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου.



Με το Huawei Band 6, μπορείτε να δημιουργήσετε στόχους καθημερινής δραστηριότητας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με απλοϊκά γραφήματα, λαμβάνοντας ενθαρρυντικές υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις όταν τους έχετε επιτύχει. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 96 διαφορετικούς τρόπους άσκησης και να ορίσετε τους στόχους που σας εμπνέουν!



Κάνοντας κλικ στο open-market.gr, μπορείτε να αποκτήσετε στη μοναδική τιμή των 59€, το φανταστικό Activity Tracker Huawei Band 6 παίρνοντας δώρο μια τσάντα IKA KOPU 29λίτρων, ιδανική για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο εξορμήσεις καθώς διαθέτει, αδιάβροχη θήκη για τοποθέτηση βρεγμένων αντικειμένων, εσωτερική τσέπη συντήρησης θερμοκρασίας, εξαερισμό, ρυθμιζόμενους ιμάντες για υπόστρωμα παραλίας και θήκη οργάνωσης προσωπικών αντικειμένων με μπρελόκ και μαντηλάκι καθαρισμού οθονών και γυαλιών. Ένα προϊόν της εταιρίας Terra Nation.

Όλα τα παραπάνω πάντα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από μεταφορικά, με 2 χρόνια εγγύηση και φυσικά με την καλύτερη aftersales εξυπηρέτηση!

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 06/03/2022 στις 23:59.