Market|14.03.2022 12:43

Aνανεώστε τον αέρα στον χώρο σας με τον καθαριστή αέρα Air Purifier UA-PE30E-WB της Sharp

Newsroom

Μια συσκευή που φιλτράρει και καθαρίζει τον αέρα του χώρου σας φροντίζοντας για εσάς καθημερινά, είναι η πρόταση του open-market αυτή την εβδομάδα. Ο καθαριστής αέρα Air Purifier UA-PE30E-WB της Sharp έχει μια συμπαγή και κομψή σχεδίαση και είναι εξοπλισμένος με σύστημα φίλτρου 2 επιπέδων, προφίλτρο και φίλτρο HEPA, που τον καθιστούν αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Διαθέτει ακόμα λειτουργίες Sleep & Quick Clean, είναι αθόρυβος και η εμβέλειά του είναι 21τ.μ.

Πρόκειται για μια συσκευή που είναι ιδανική τόσο για την ανανέωση του αέρα στο σπίτι σας, όσο για το κατάστημά σας, το φαρμακείο σας ή και το ιατρείο σας!

Λίγα λόγια για την τεχνολογία HEPA

Τα φίλτρα HEPA παγιδεύουν τους ρύπους του αέρα σε ένα πολύπλοκο δίκτυο ινών. Ανάλογα με το μέγεθος του σωματιδίου, αυτό μπορεί να συμβεί με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους: αδρανειακή πρόσκρουση, διάχυση, αναχαίτιση ή κοσκίνισμα.

  • Μεγαλύτερα επιβλαβή σωματίδια παγιδεύονται από αδρανειακή πρόσκρουση και κοσκίνισμα. Τα σωματίδια συγκρούονται με τις ίνες και μπλοκάρονται ή σταματούν όταν προσπαθούν να περάσουν από τις ίνες.
  • Τα σωματίδια μεσαίου μεγέθους, καθώς κινούνται μέσω του φίλτρου, συλλαμβάνονται από τις ίνες με αναχαίτιση.
  • Μικρότερα σωματίδια διαχέονται καθώς περνούν μέσα από το φίλτρο και τελικά συγκρούονται με μια ίνα και παγιδεύονται.

Κάνοντας κλικ στο open-market.gr, μπορείτε να αποκτήσετε τον καθαριστή αέρα air purifier της Sharp, στη μοναδική τιμή των 145€ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στα μεταφορικά και με έως 12 άτοκες δόσεις.

Μην την χάσετε!

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 20/03/2022 στις 23:59.

αέραςopen marketκαθαρισμόςειδήσεις τώρα