Market|21.03.2022 10:31

Η ηλεκτρική σκούπα VCC301 της Blaupunkt συνδυάζει μοναδικά ποιότητα και αισθητική!

Newsroom

Κάθε νοικοκυριό οφείλει να είναι εξοπλισμένο με τις πιο έξυπνες και πρακτικές ηλεκτρικές συσκευές, που θα το βοηθούν να παραμένει καθαρό και τακτοποιημένο.

Στο open-market.gr αυτή την εβδομάδα προτείνουμε τη μοναδική ηλεκτρική σκούπα VCC301 της Blaupunkt, που πέρα από την υψηλή της ποιότητα, είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία στο καθάρισμα του σπιτιού και είναι εφοδιασμένη με τα καλύτερα αντιαλλεργικά φίλτρα της αγοράς τα οποία και αποτελούν έναν από τους παράγοντες κλειδί για την επιλογή μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Διαθέτει ισχύ 700W, ενεργειακή κλάση Α που επιβεβαιώνει την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και σηματοδοτεί επίσης την υψηλή απόδοση καθαρισμού έναντι χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Ακόμα, είναι εξοπλισμένη με φίλτρο HEPA H13, με δοχείο σκόνης χωρητικότητας 1,2 λίτρα και έχει ένταση ήχου μικρότερη από 78db. Αξίζει να προσθέσουμε πως η άνεσή σας ενισχύεται καθώς περιλαμβάνει και μια extra ιδιότητα για προστασία από υπερθέρμανση.

Κάνοντας κλικ στο open-market.gr, μπορείς να την αποκτήσεις στη μοναδική τιμή των 59,90€ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στα μεταφορικά και με την καλύτερη aftersales εξυπηρέτηση!

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 27/03/2022 στις 23:59.

open market