Market|01.04.2022 13:33

Ασφάλεια αυτοκινήτου σε 2 λεπτά από το σπίτι σου; Κι όμως τώρα γίνεται!

Newsroom

Τα τελευταία χρόνια και ειδικά με την έλευση της πανδημίας, έχουμε συνηθίσει να κάνουμε ολοένα και περισσότερες δουλειές μας online – είτε αυτό αφορά αγορές είτε διεκπεραίωση εργασιών όπως μια εξουσιοδότηση ή μια υπεύθυνη δήλωση χάρις στις υπηρεσίες του gov.gr που λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια.

Πέρα από τα παραπάνω όμως, πλέον γίνονται online μια πλειάδα πραγμάτων, όπως η παραγγελία του φαγητού, το κλείσιμο ραντεβού για εμβόλιο, κ.α.

Σε αυτά θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και την ασφάλεια αυτοκινήτου – που μπορεί να μην είναι κάτι καινούργιο καθώς εδώ και αρκετά χρόνια μπορείς να κλείσεις τη δική σου ασφάλεια online, όμως γνώρισε ιδιαίτερη άνθηση κατά τα χρόνια της πανδημίας, λόγω των συνεχόμενων lockdowns. 

Πως όμως μπορείς να βρεις μέσα σε 2 μόλις λεπτά την επιθυμητή ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σου, χωρίς να βγεις από το σπίτι σου; 

Συγκρίνεις – αποφασίζεις – αγοράζεις!

Για τις ανάγκες εύρεσης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου online, θα χρησιμοποιήσουμε την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr που προσφέρει σύγκριση τιμών σε έως και 26 ασφαλιστικές εταιρείες και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις τις επιθυμητές σου καλύψεις και να διαμορφώσεις το συμβόλαιο, έτσι όπως ακριβώς το θέλεις εσύ! 

Αφού επισκεφθείς το asfaleies24.gr, θα πρέπει να επιλέξεις τον τύπο ασφάλισης που σε ενδιαφέρει όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγού, κ.α. και μετά να εισάγεις τα προσωπικά σου στοιχεία καθώς και τα στοιχεία του προς ασφάλιση οχήματος. 

Άμεσα, η πλατφόρμα θα σας επιστρέψει τιμές από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες και θα μπορείτε μόνοι σας να κάνετε σύγκριση τιμών αλλά και καλύψεων, για να βρείτε ποια εταιρεία ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Με αυτόν τον τρόπο κάνετε μια αμερόληπτη έρευνα της αγοράς και αποφασίζετε μόνος σας για το επιθυμητό πακέτο ασφάλισης, από μια πληθώρα επιλογών. Αφού επιλέξετε το επιθυμητό πρόγραμμα ασφάλισης, πληρώνετε online και σας έρχεται άμεσα στο e-mail σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο! Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

Τι όφελος έχεις

Το όφελος από μια ασφάλεια αυτοκινήτου online είναι τεράστιο. Καταρχήν, εξοικονομείτε δεκάδες χρήματα από το κόστος ασφάλισης καθώς επιλέγετε την ασφάλεια που επιθυμείτε μέσα από 26 και πλέον εταιρείες. Έτσι εξασφαλίζετε ότι σίγουρα θα βρείτε ένα πακέτο ασφάλισης να ταιριάζει στις ανάγκες αλλά και το budget σας. 

Συγκρίνοντας τιμές και εταιρείες μέσα από μια πλατφόρμα όπως το asfaleies24.gr, θα βρείτε αρκετές εταιρείες που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα και οι οποίες μπορεί να έχουν πολύ καλές προσφορές για το όχημά σας και δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια με επιτυχία στη χώρα μας. 

Τέλος, το όφελος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν επιλέγετε μεγάλης διάρκειας πακέτα ασφάλισης, όπως την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου που είναι και η πλέον δημοφιλής επιλογή των οδηγών, λόγω του μεγαλύτερου οφέλους που προσφέρει. 

Και σε μια δύσκολη στιγμή τι γίνεται;

Οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε, τα έμπειρα στελέχη του asfaleies24.gr είναι δίπλα σας 24/7 με ένα τηλεφώνημα στο 210.3000.352 είτε για ερωτήσεις σχετικά με νέο συμβόλαιο και έκδοση προσφοράς είτε για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ατύχημα έχετε κατά τη διάρκεια του συμβολαίου σας. 

Τι άλλες υπηρεσίες θα βρείτε στο asfaleies24.gr

Στο asfaleies24 πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να βρείτε φθηνή ασφάλιση μηχανής, ασφάλεια φορτηγού, οικίας, σκάφους καθώς και ειδικά προγράμματα ασφάλειας υγείας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση για φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου σε μόλις 2 λεπτά!

αυτοκίνηταειδήσεις τώραασφάλεια αυτοκινήτου