Market|12.04.2022 14:52

Το ηλεκτρικό πατίνι της SHARP KS1 με GPS, είναι το νέο trend!

Newsroom

Τα τελευταία χρόνια τα ηλεκτρικά scooters έχουν λάβει μεγάλη αγάπη από το κοινό, αφού μπορούν να μας μεταφέρουν εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και ευχάριστα. Ακόμα, το γεγονός ότι δεν παράγει καυσαέριο αφού βασίζεται ολοκληρωτικά στην ηλεκτρική ενέργεια, μας κάνει όλους να συμφωνούμε πως πρόκειται για ένα μέσο μεταφοράς που συμβάλει σε μέγιστο βαθμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή την εβδομάδα, στο open-market.gr κάνει την πρώτη του στάση το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό πατίνι της Sharp KS1. Ένα καταπληκτικό πατίνι, από κράμα αλουμινίου και ατσάλι, με ισχύ κινητήρα 350W, τροχούς 8,5 ιντσών, πιστοποίηση IPX4 και αυτονομία έως 25χλμ. Πέρα από την ποιότητα και τον καταπληκτικό του σχεδιασμό του, το KS1 της Sharp, είναι εξοπλισμένο με το Sharp-life app το οποίο συνδέεται με GPS και μπορεί να σας παρέχει όσες πληροφορίες χρειάζεστε για τη διαδρομή σας.

Κάνοντας κλικ στο open-market.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και να αποκτήσετε το Sharp KS1, στη μοναδική τιμή των 599€ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από μεταφορικά, με 2 χρόνια εγγύηση και φυσικά με την καλύτερη aftersales εξυπηρέτηση!

Ένα ολοκαίνουριο αξιόπιστο ηλεκτρικό πατίνι, από την εταιρία Sharp, για να κάνετε ανέμελοι τις βόλτες σας στην πόλη και να πηγαίνετε ξεκούραστα στη δουλειά!

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 17/04/2022 στις 23:59.

GPSscooterπατίνιopen market