Market|15.04.2022 12:27

Τι είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός και με ποιο τρόπο θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας;

Newsroom

Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν, οι επιχειρήσεις σας δεν θα μπορούσαν να μείνουν στάσιμες. Το νέο, ψηφιακό περιβάλλον στο οποίο καλούμαστε όλοι να δρούμε, διευκολύνει πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας, ωστόσο, η μετάβαση σε αυτό, στις επιχειρήσεις, μπορεί να αποτελεί πρόκληση. Το μέσο για να την κατακτήσουμε δεν είναι άλλο από τον ψηφιακό μετασχηματισμό που επιτρέπει να αξιοποιούμε στον μέγιστο βαθμό τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία, διευκολύνοντας κάθε πτυχή της επιχειρηματικότητας. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η κάθε επιχείρηση το ταξίδι του  ψηφιακού μετασχηματισμού;

Το πρώτο βήμα είναι η υιοθέτηση μίας λύσης λογισμικού που να καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης: από την εμπορική και χρηματοοικονομική διαχείριση, έως την παραγωγή, το CRM και τη μισθοδοσία. Η απάντηση σε αυτήν την πρόκληση είναι το Soft1 Cloud ERP Series 6 - η νέα σειρά λογισμικού της SoftOne, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λύσεων λογισμικού στη ΝΑ Ευρώπη με 8.000+ επιτυχημένες εγκαταστάσεις ERP στο cloud. Το Soft1 Cloud ERP Series 6 αποτελεί την «επόμενη γενιά» των cloud ERP λύσεων, καθώς ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, μέσα από τη σταδιακή υλοποίηση επιμέρους, αυτόνομων και εφικτών βημάτων.

Ευχρηστία

Η νέα σειρά λογισμικού της SoftOne ανταποκρίνεται πλήρως στο βασικό ζητούμενο της ευκολίας χρήσης, καθώς διαθέτει ένα νέο, ακόμη πιο γρήγορο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε χρήστη βάσει του ρόλου του. Η πλοήγηση μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με εκείνη web λύσεων, ενώ ο χρήστης μπορεί να βρει εξαιρετικά γρήγορα και απλά αυτό που επιθυμεί.

Αξιοποιώντας τα δεδομένα

Μία σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τις υπόλοιπες λύσεις της αγοράς, είναι πως το Soft1 Cloud ERP Series 6 βοηθάει την επιχείρηση να αξιοποιήσει πραγματικά τον όγκο των δεδομένων της. Αυτό επιτυγχάνεται με την υπηρεσία Soft1 BI Data Lake, η οποία επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να δει εύκολα -και με χαμηλό κόστος- την πραγματική εικόνα που κρύβεται πίσω από αριθμούς και πληροφορίες, μετασχηματίζοντας τες πρακτικά σε dashboards, γραφήματα, πίνακες και άλλες εύχρηστες απεικονίσεις δεδομένων.

Αυτοματοποίηση διαδικασιών, πιο εύκολα από ποτέ

Στη νέα πλατφόρμα, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο κομμάτι της αυτοματοποίησης διαδικασιών. Αυτή καθίσταται πλέον εφικτή για κάθε χρήστη (χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις ή απαιτήσεις ανάπτυξης κώδικα), χάρη στη λειτουργία Soft1 Business Robotics, ένα εξειδικευμένο -και μοναδικό στην αγορά των συστημάτων ERP- εργαλείο, που αυτοματοποιεί κάθε διαδικασία και αλληλεπίδραση του χρήστη με το σύστημα.

Ισχυρή τραπεζική, και όχι μόνο, διασύνδεση

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε επιχείρηση, είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των δεδομένων που συλλέγει από τα διαφορετικά συστήματα και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί. Και εδώ τη λύση προσφέρει το Soft1 Cloud ERP Series 6, καθώς μπορεί να διασυνδεθεί εύκολα με οποιοδήποτε άλλο σύστημα της αγοράς (συστήματα e-banking, EDI, πλατφόρμες eCommerce, Social media κα). Highlight της νέας σειράς αποτελεί η λειτουργία Soft1 FinTech, η οποία διασφαλίζει τη διασύνδεση της επιχείρησης με τις πλατφόρμες e-banking όλων των συστημικών τραπεζών (υποστηρίζοντας έτσι την υλοποίηση όλων των τραπεζικών εργασιών της επιχείρησης απευθείας μέσα από το Soft1), καθώς και την αυτοματοποίηση της διαδικασίας είσπραξης οφειλών πελατών (μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας OnePay που έχει αναπτυχθεί από τη SoftOne και την Εθνική Τράπεζα).

myDATA και Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Οι ισχυρές δυνατότητες του Soft1 Cloud ERP Series 6 επεκτείνονται και στο πεδίο της διασύνδεσης με τις ψηφιακές υπηρεσίες του κράτους και την ΑΑΔΕ. Ενσωματώνοντας εξειδικευμένα εργαλεία, η λύση αυτοματοποιεί τη διαβίβαση (και λήψη) όλων των προβλεπόμενων δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA. Παράλληλα, συνεργάζεται πλήρως -και χωρίς καμία επιπλέον επένδυση- με την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING της SoftOne, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να εκδίδουν και να διαβιβάζουν σε πελάτες και την ΑΑΔΕ πιστοποιημένα ηλεκτρονικά παραστατικά, απευθείας μέσα από το Soft1.

Απρόσκοπτη απομακρυσμένη εργασία

Η νέα σειρά Soft1 Cloud ERP Series 6 ανταποκρίνεται πλήρως στην απαίτηση της απρόσκοπτης απομακρυσμένης εργασίας μέσα από πλήρως ανασχεδιασμένες λύσεις επιχειρησιακής φορητότητας όπως η εφαρμογή Soft1 SFA που υποστηρίζει την υλοποίηση πωλήσεων “on-the-go”. Παράλληλα, εισάγει και νέες δυνατότητες όπως η mobile εφαρμογή Soft1 WMS Lite η οποία επιτρέπει στους χειριστές της αποθήκης να εκτελούν όλες τις εργασίες τους μέσα από τη φορητή τους συσκευή, τη στιγμή ακριβώς που μετακινούνται στο χώρο εργασίας τους.

Digital HR

Περίοπτη θέση στη λειτουργικότητα της νέας έκδοσης κατέχουν οι πλήρως ανασχεδιασμένες λύσεις Μισθοδοσίας και HRMS, οι οποίες σε συνδυασμό με τη νέα, web εφαρμογή MyWorkplace, αλλάζουν δραστικά τον τρόπο διεκπεραίωσης όλων των λειτουργιών που σχετίζονται με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί μία πρωτοποριακή πλατφόρμα αλληλεπίδρασης εργαζομένων και επιχείρησης, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το HR από όπου κι εάν βρίσκεται, όπως να ανατρέχει σε πληροφορίες και εταιρικές ανακοινώσεις, να καταχωρεί αιτήματα και να παρακολουθεί την εξέλιξή τους, να εγκρίνει άδειες υφισταμένων, να έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα εργασίας κα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 6, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.softone.gr/series-6/

επιχειρήσειςειδήσεις τώραψηφιακός μετασχηματισμός