Market|20.04.2022 12:31

Φουρνάκι ρομπότ Rohnson R-2091, για εύκολο και υγιεινό μαγείρεμα στο σπίτι!

Newsroom

Το σπιτικό φαγητό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας και τη διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης, αλλά πολλές φορές το βλέπουμε σαν αγγαρεία. Το open-market.gr , επέλεξε για εσάς αυτή την εβδομάδα το φουρνάκι θερμού αέρα της Rohnson R-20 91, που κάνει το μαγείρεμα να μοιάζει με απλή υπόθεση.

Με μέγιστη ισχύ 1400 W, έχει την ιδιότητα να ψήνει, να σιγοβράζει, να φρυγανίζει αλλά και να ξεπαγώνει γρήγορα, εύκολα και υγιεινά εξοικονομώντας ενέργεια.

Είναι εξοπλισμένο με θερμοστάτη πολλαπλών θέσεων από 65 έως 250 βαθμούς κελσίου, που ρυθμίζεται ανάλογα με τις παρασκευές και τα φαγητά που ετοιμάζετε. Ακόμα, με τον δακτύλιο επέκτασης που διαθέτει, σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τη χωρητικότητα του μπολ από 12 λίτρα σε 17 λίτρα! Ο χρονοδιακόπτης 0 έως 60 λεπτών από την άλλη, σας βοηθάει να προγραμματίσετε τη λήξη του μαγειρέματος και όταν ολοκληρωθεί ειδοποιείστε με έναν ανάλογο ήχο.

Το ανοιξείδωτο πλέγμα που βρίσκεται στο καπάκι, είναι ειδικό για την αποφυγή της όποια σκουριάς μπορεί να προκληθεί από τους υδρατμούς του μαγειρέματος, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Ένας πλήρης και οικονομικός βοηθός για την κουζίνας σας, που μπορείτε να τον αποκτήσετε, κάνοντας κλικ στο open-market.gr στην προνομιακή τιμή των 64,90€, πάντα με δωρεάν τα μεταφορικά και την καλύτερη Aftersales εξυπηρέτηση!

ειδήσεις τώραμαγειρικήφούρνοςopen market