Market|03.05.2022 11:53

Με την Espresso ΙΖΖΥ 3 σε 1, θα ξεκινήσει τέλεια η μέρα σας!

Newsroom

Επειδή ο πρωινός καφές είναι ο πιο σημαντικός για το ξεκίνημα της μέρας μας, στο Οpen-market επιλέξαμε για εσάς την αυτόματη μηχανή Espresso ΙΖΖΥ 3 σε 1, IZ-6008. Με ισχύ 1450W και πίεση 20bar, είναι συμβατή με κάψουλες Nespressoκάψουλες Dolce Gusto αλλά και με αλεσμένο καφέ για να διαλέξετε την ποικιλία που σας αρέσει περισσότερο!

Φυσικά, έχετε δύο επιλογές για την ποσότητα καφέ που θέλετε και διαλέγετε είτε μονή είτε διπλή δόση, ανάλογα με τις απαιτήσεις της ημέρας. Επίσης, διαθέτει ένδειξη ετοιμότητας και σας ενημερώνει πότε είναι έτοιμη για να παρασκευάσετε τον καφέ σας. Το δοχείο νερού έχει χωρητικότητα 600 ml, είναι διάφανο και αποσπάται για εύκολο γέμισμα και καθάρισμα. Επίσης, αποσπώμενο είναι και το δοχείο που συλλέγει τα υγρά που περισσεύουν από την παρασκευή του καφέ.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ακόμα και κουτάλι/δοσομετρητής για εύκολη μέτρηση της ποσότητας του καφέ, ώστε να έχετε την ένταση στη γεύση που θέλετε να πετύχετε. Μία απαραίτητη συσκευή, σε μικρό μέγεθος, πολύ πρακτική, για όλα τα γούστα και για κάθε χώρο για όλους τους λάτρεις του καφέ! Έχει δύο χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή. 

Μπορείτε να την κάνετε δική σας, με ένα κλικ στο με ένα κλικ στο Open Market www.open-market.gr, στα 119,90€, πάντα με δωρεάν μεταφορικά και φυσικά την καλύτερη aftersales εξυπηρέτηση.

espressoopen market