Market|17.05.2022 16:37

Ατμομάγειρας Russel Hobbs, για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα!

Newsroom

Η υγιεινή διατροφή είναι το Α και το Ω, γι’ αυτό και ψάχνουμε τρόπους να την επιτύχουμε κυρίως μέσα από συσκευές μαγειρέματος που φροντίζουν τα τρόφιμα να κρατάνε τα θρεπτικά τους στοιχεία και συστατικά. Ο ατμομάγειρας Russel Hobbs CAH 19270, ανήκει σε αυτήν την κατηγορία συσκευών και έρχεται κοντά σας μέσα από το open-market.gr

Αποτελεί έναν έξυπνο, εύκολο,  και γρήγορο τρόπο για την παρασκευή φαγητού στον ατμό. Διαθέτει τρία δοχεία ατμού, που καθιστούν εφικτό το μαγείρεμα διαφορετικών φαγητών ταυτόχρονα όπως ρύζι, λαχανικά και ψάρι.

Ακόμα, χάρη στην ειδική κατασκευή του, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον νερό κατά το μαγείρεμα στις δύο πλαϊνές εισόδους στη βάση του ατμομάγειρα, ενώ συνοδεύεται και από μπολ ειδικά για την παρασκευή ρυζιού χωρητικότητας 1 λίτρου. Διαθέτει επίσης,  χρονοδιακόπτη 60’ με λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, ενώ η βάση από ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται μακρά και απρόσκοπτη λειτουργία. Τα υλικά στα τρία επίπεδα μαγειρέματος είναι BPA Free και η συνολική χωρητικότητα είναι 9 lt για κάθε γευστική δημιουργία.

Κάνοντας κλικ στο open-market.gr, μπορεί να γίνει δικός σας στην προνομιακή τιμή των 44,90€, πάντα με δωρεάν τα μεταφορικά και φυσικά την καλύτερη Aftersales εξυπηρέτηση!

ειδήσεις τώραυγιεινή διατροφήopen market