Market|25.05.2022 13:24

Ο αποχυμωτής Rohnson R-437, είναι ιδανικός για τους πιο special χυμούς!

Newsroom

Ένας φρέσκος χυμός είναι απαραίτητος για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα μας, γι’αυτό και ένας πλήρως εξοπλισμένος αποχυμωτής είναι η λύση, για την καλύτερη εκκίνηση του οργανισμού μας.

Στο open-market.gr, θα βρείτε αυτή την εβδομάδα τον αποχυμωτή Rohnson- R437. Με μέγιστη ισχύ 1200W και 2 ταχύτητες περιστροφής, τόσο για μαλακά όσο και για πιο σκληρά φρούτα και λαχανικά, έχετε εξασφαλισμένη τη μέγιστη απόδοση του αποχυμωτή σας, ο οποίος παράγει έως και 15% περισσότερο χυμό από τα υλικά που έχετε χρησιμοποιήσει.

Ακόμα, διαθέτει μεγάλο στόμιο τροφοδοσίας, διαμέτρου 75mm για εύκολο γέμισμα, που σημαίνει πως πολλά φρούτα και λαχανικά χωράνε ακόμα και ολόκληρα, ενώ είναι εξοπλισμένος και με το ειδικό σύστημα Anti-Drip, για να μην χάσετε ούτε σταγόνα από τον χυμό σας.

Με την κανάτα χυμού χωρητικότητας 1.1 L και το δοχείο υπολειμμάτων και πολτού χωρητικότητας 1,8 L, σας δίνεται η δυνατότητα για περισσότερα γεμίσματα σε λιγότερο χρόνο!

Μπορείτε να τον κάνετε δικό σας, εύκολα και γρήγορα κάνοντας κλικ στο open-market.gr, στην προνομιακή τιμή των 59.90€, πάντα με δωρεάν τα μεταφορικά και φυσικά την καλύτερη aftersales εξυπηρέτηση.

ειδήσεις τώραopen market