Market|06.06.2022 13:53

Μαζί με το καλοκαίρι, ήρθε και το φορητό κλιματιστικό της Sharp!

Newsroom

Τα φορητά κλιματιστικά είναι μία εξαιρετική λύση για την ψύξη των δωματίων ενός σπιτιού και ειδικά για τους χώρους στους οποίους δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση συμβατικών κλιματιστικών με εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά κλιματιστικά, δεν έχουν εξωτερική μονάδα, ωστόσο, όπως με όλες τις συσκευές, χρειάζεται λίγη εξοικείωση και πρέπει να τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις για να αποδίδουν στον μέγιστο βαθμό.

Αυτή την εβδομάδα, στο open-market.gr θα βρείτε το φορητό κλιματιστικό της Sharp UL-C09EA-W, με απόδοση 9000 BTU, που είναι ιδανικό για χώρους με εμβαδόν 12 με 18 m². Είναι εξοπλισμένο με αρκετές λειτουργίες όπως: ροής, αέρα, ψύξης, αφύγρανσης και  Sleep mode. Ακόμα, δε χρειάζεται τοποθέτηση αλλά υπάρχει και η επιλογή αυτής, με το κιτ που διαθέτει για τοποθέτηση παραθύρου.
Είναι σχετικά αθόρυβο, διαθέτει κομψό design και χάρη στην αυτόματη λειτουργία του, επιτυγχάνεται και εξοικονόμηση ενέργειας.

Μπορεί να γίνει δικό σας, κάνοντας κλικ στο open-market.gr, στην προνομιακή τιμή των 499€, πάντα με δωρεάν τα μεταφορικά και την καλύτερη aftersales εξυπηρέτηση.

κλιματιστικάopen marketαγοράειδήσεις τώρα