Market|21.06.2022 09:21

Σπιτικό παγωτό με την παγωτομηχανή Taurus, Taste n’ Cream!

Newsroom

Αν είστε fan του καλού και ποιοτικού παγωτού και θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις δυνατές γεύσεις παγωτών, τότε η λύση είναι η παγωτομηχανή Taurus, Taste n’ Cream.

Η πιο χρήσιμη οικιακή συσκευή για το καλοκαίρι, αφού φροντίζει όλα σας τα παγωτά να είναι νόστιμα και επιτυχημένα! Μαζί της, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να πετύχετε τον τέλειο όγκο και την τέλεια υφή αλλά και να φτιάξετε τα πιο απαιτητικά παγωτά, όπως είναι το καϊμάκι ή τα σορμπέ.

Η παγωτομηχανή Taurus Taste n’ Cream διαθέτει αποσπώμενο κάδο κατάψυξης 1,5 λίτρου, που επιτρέπει στη θερμοκρασία να μοιράζεται ομοιογενώς. Ο όγκος του δοχείου θα σας καλύψει και με το παραπάνω ενώ η δυνατότητα του αναδευτήρα να κινείται και προς τις δυο κατευθύνσεις, εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα στην υφή!

Τέλος, η συσκευασία περιλαμβάνει 8 συνταγές ώστε να ξεκινήσετε από την πρώτη στιγμή να απολαμβάνετε νόστιμα σπιτικά παγωτά!

Με ένα κλικ στο open-market.gr μπορεί να γίνει δική σας στα 56€, πάντα με δωρεάν τα μεταφορικά και φυσικά την καλύτερη aftersales εξυπηρέτηση!

ειδήσεις τώραopen market