Market|28.06.2022 13:49

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up, Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων & Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Newsroom

Με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ο Όμιλος ΙΑΣΩ ολοκληρώνει την παροχή φροντίδας σε όλη την οικογένεια. Με έμπειρους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις, αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία ιατρική φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Τμήμα Check-Up για προληπτικό έλεγχο

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Σε μοντέρνο ανακαινισμένο χώρο και με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση  στη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής και με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ, τα εξειδικευμένα πακέτα healthUp του τμήματος Check-Up, καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας στο Τμήμα Check Up του ΙΑΣΩ και δώστε ένα Up στην υγεία σας.

Εξωτερικά Ιατρεία για διάγνωση και παρακολούθηση όλων των παθήσεων

Στον ίδιο χώρο λειτουργούν Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Τα ιατρεία λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00-15:00, για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών πρόληψης και διάγνωσης.

Στελεχώνονται από κορυφαίους ιατρούς, με πολυετή εμπειρία και διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση και ομαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται  στο Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και στο Τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Λειτουργούν τα ιατρεία:

Αγγειοχειρουργικό, Αιματολογικό, Γαστρεντερολογικό, Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογικό, Δερματολογικό, Διάγνωσης & Αντιμετώπισης Διαταραχών Μνήμης, Διατροφική Υποστήριξη & Διαιτολογία, Ενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό-Οστεοπόρωσης, Ηπατολογικό, Ιατρική Ακριβείας, Πρόληψης & Αντιγήρανσης, Ιατρείο Κεφαλαλγίας, Καρδιολογικό, Λοιμωξιολογικό, Νευρολογικό, Νευροχειρουργικό, Νεφρολογικό, Ορθοπεδικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Παθολογικό, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό, Σπονδυλικής Στήλης, Φλεβολογικό, Ώμου και Αθλητικών Κακώσεων, Ω.Ρ.Λ.

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική λειτουργεί καθημερινά και σε 24ωρη βάση με στόχο την κάλυψη όλων των περιστατικών που χρήζουν επείγουσα ιατρική περίθαλψη, δηλαδή έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση εκτάκτων ή οξέων προβλημάτων υγείας.

Το προσωπικό του τμήματος είναι εξειδικευμένο και πεπειραμένο στην επείγουσα ιατρική και την παροχή άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας με τη χρήση του πιο προηγμένου ιατρικού εξοπλισμού.

Οι εφημερεύοντες ιατροί που το στελεχώνουν βρίσκονται σε άριστη ετοιμότητα και συνεργασία με ένα οργανωμένο δίκτυο ιατρών όλων των ειδικοτήτων για την άμεση κάλυψη κάθε είδους περιστατικού.

Οι ασθενείς μπορούν να προσέλθουν χωρίς προηγούμενο ραντεβού είτε με δικό τους μέσο, είτε καλώντας στο τηλέφωνο του τμήματος για ασθενοφόρο.

Λεωφ. Κηφισίας 37-39, 15123, Μαρούσι

Τμήμα Check-Up, Εξωτερικά Ιατρεία

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 15:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6383090 & 210 6383091

Email: checkup@iaso.gr

Τηλέφωνο Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών: 210 6383080

ειδήσεις τώραΙΑΣΩεξετάσεις