Market|25.07.2022 16:13

Και όμως...οι οικιακές συσκευές είναι μέρος των αναμνήσεων μας

Newsroom

Μπορεί να μην το είχες σκεφτεί ποτέ προηγουμένως, άλλα ο τρόπος που ζούμε μέσα στο σπίτι μας είναι απόλυτα συνυφασμένος και με τις οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούμε.

Το πρωί σίγουρα δεν θα μπορούσες να ξεκινήσεις τη μέρα σου χωρίς να φτιάξεις τον αγαπημένο σου espresso και να ετοιμάσεις ένα τοστ για να πάρεις μαζί στο γραφείο. Ή το βράδυ εκείνο της Παρασκευής που κάλεσες την παρέα σου για να τους μαγειρέψεις στην καινούρια σου κουζίνα τη συνταγή που είδες στο αγαπημένο σου κανάλι μαγειρικής στο YouTube. Ή, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, τα μεσημέρια εκείνα που ανυπομονείς να κάτσεις στον καναπέ σου και να ανοίξεις το κλιματιστικό, απολαμβάνοντας μια παγωμένη σπιτική λεμονάδα.

Η καθημερινότητα στο σπίτι δεν χρειάζεται να είναι βαρετή, αφού πλέον όλες αυτές οι μοναδικές στιγμές περνάνε από τα Public! Τώρα ζεις το σπίτι όπως έσυ επιθυμείς, καθώς οι οικιακές συσκευές ήρθαν στον αγαπημένο σου προορισμό για τεχνολογία και ψυχαγωγία.

Πλέον μπορείς να βρεις οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές, καθώς επίσης και κλιματιστικά! Όταν θέλεις να αναβαθμίσεις την εμπειρία της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας στη ζωή σου επιλέγεις να έρθεις στα Public και με τον ίδιο τρόπο τώρα μπορείς να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου στο σπίτι.

Δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά για να δεις από κοντά τι σε περιμένει στα Public. Ακόμη κι αν δν έχεις χρόνο να έρθεις σε ένα φυσικό κατάστημα, στο public.gr θα δεις τρεις νέες κατηγορίες συσκευών: κλιματισμός και θέρμανση, οικιακές μικροσυσκευές, μεγάλες οικιακές συσκευές. Άρα ό,τι χρειάζεται για να ζεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο είναι πλέον εδώ. Θες μια καινούρια ψησταριά για να κανονίσεις εκείνο το BBQ night στην ταράτσα που έχεις υποσχεθεί στην παρέα σου; Στο Public θα βρεις και την ψησταριά και τα εργαλεία ψησίματος που θα χρειαστείς και τα κάρβουνα! Και για τα λερωμένα πιάτα, μην ανησυχείς, διάλεξε απλά το πλυντήριο πιάτων που θες! Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις: πανσετάκια ή παϊδάκια; 

Ζήσε κι εσύ το σπίτι με το δικό σου τρόπο μόνο στα Public!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηλεκτρικές συσκευέςPublicειδήσεις τώρασπίτι