Market|08.09.2022 14:17

Επιστροφή στο σχολείο με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Newsroom

Για τους περισσότερους από εμάς, ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί τη νέα σεζόν. Η επιστροφή από τις διακοπές είναι πια πραγματικότητα ενώ, το πρώτο κουδούνι της χρονιάς απέχει μόλις λίγα 24ωρα. Μικροί και μεγάλοι μαθητές κάνουν ήδη τα σχέδια και τα όνειρά τους για το νέο ξεκίνημα, ενώ, στις 12 Σεπτεμβρίου, τα προαύλια των σχολείων θα γεμίσουν και πάλι χαρούμενες φωνές των παιδιών που θα τα κατακλύσουν, με τις τσάντες και όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη νέα τους τάξη, στον ώμο.Και στο σπίτι όμως, εκτός από τα απαραίτητα σχολικά και αθλητικά είδη, η νέα σχολική χρονιά φέρνει για πολλούς μαθητές μία μετάβαση που επιτάσσει ένα νέο πιο άνετο γραφείο, μια βιβλιοθήκη ή ένα laptop- αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να γίνουν πραγματικότητα.

Αυτό το φθινόπωρο, μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε όλα και να βγούμε κερδισμένοι με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, που θα μάς επιτρέψουν να αποκτήσουμε ό,τι χρειαζόμαστε για το σχολείο και το σπίτι με κέρδος.

Αποκτούμε τα απαραίτητα και κερδίζουμε

Κάνουμε τις αγορές μας με άνεση και να επωφελούμαστε διπλά, αφού η Εθνική Τράπεζα μας εξασφαλίζει έως 10% κέρδος σε go4more πόντους για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα με την πιστωτική, τη χρεωστική ή την προπληρωμένη μας κάρτα:

  • Έπιπλα και εξοπλισμός για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο στην ΙΚΕΑ
  • Ό,τι χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο και ακόμα περισσότερα, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας
  • Αθλητικά είδη, τσάντες, παπούτσια και σπορ ντύσιμο στα Intersport
  • Ρούχα, τσάντες στα προϊόντα ομορφιάς στα καταστήματα Hondos Center

Ειδικότερα, για τις αγορές με πιστωτικές κάρτες κερδίζουμε το 10% της αξίας τους στα παραπάνω καταστήματα σε go4more πόντους, ενώ με τη χρήση χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών το κέρδος μας σε go4more πόντους είναι 5% της αξίας των αγορών μας.

Οι προσφορές ισχύουν έως και 17/9/2022 για αγορές στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των επιλεγμένων επιχειρήσεων, που διαθέτουν αμέτρητες επιλογές για κάθε μας ανάγκη.

Επιπλέον πόντοι go4more για το νέο laptop

Αγοράζοντας το καινούριο μας laptop από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουμε το 20% της αξίας του σε go4more πόντους. Η προσφορά ισχύει από 26/08 έως 17/09/2022 για laptop αξίας από €349 και άνω.

Πώς γίνεται η εξαργύρωση πόντων go4more

Αν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ξεκινάμε λοιπόν το φθινόπωρο με νέα διάθεση, κάνοντας τις αγορές μας πιο αποδοτικά και οικονομικά. Για να μη λείψει τίποτα σε εμάς και αυτούς που αγαπάμε!

Επιβράβευση σε κάθε μας αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα

Εθνική Τράπεζαgo4moreσχολική χρονιάειδήσεις τώρααγορές