Market|23.09.2022 08:30

Παρέα, άνετα ρούχα, αγαπημένα snacks και καλή διάθεση: Όλα όσα θα χρειαστείτε για το τέλειο σαββατόβραδο στο σπίτι

Newsroom

Κάντε το εικόνα: μετά το τέλειο πρωινό Σαββάτου, με βόλτες, ψώνια, καφέ και φαγητό έξω, γυρίζετε σπίτι και θέλετε να περάσετε το βράδυ σας στην ίδια, χαλαρή διάθεση. Φίλοι, μία feelgood ταινία ή σειρά που θα σάς φτιάξει τη διάθεση και θα σάς ξεκουράσει, χωρίς dress code ή κλείσιμο στην κουζίνα. Τίποτα δεν μπορεί να σάς βγάλει από το  mode χαλάρωσης. Και το σαλόνι σας μπορεί, πανεύκολα, να μετατραπεί στον τέλειο, night in προορισμό.

Μαξιλάρια, κουβερτάκια, τα πιο άνετα πουφ για να κουρνιάσετε, αρκούν. Πάνω στο τραπέζι βάλτε μπολ γεμάτα σνακ – εύκολα, που δεν χρειάζονται πιάτα ή μαχαιροπήρουνα. Μπισκότα, ποπ κορν, τσιπς, σοκολάτες- φτιάξτε τους δικούς σας, αγαπημένους συνδυασμούς ή, για τους φανατικούς foodies, μία πιατέλα με τυριά, φρούτα, κριτσίνια και ξηρούς καρπούς, είναι διανική. Μοιράστε ατομικά πιατάκια ώστε ο καθένας να φτιάξει τους δικούς του συνδυασμούς. Φέρτε σε κοντινή απόσταση ποτά και ανψυκτικά, ποτήρια και καλαμάκια, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να σηκώνεται κανείς και να χάνει χρόνο από την ταινία ή την σειρά για να βάλει ποτό.

Θεματική βραδιά

Οι θεματικές βραδιές είναι ένας τέλειος τρόπος να ζωντανέψει μία βραδιά κινηματογράφου στο σπίτι. Ξεκινήστε με την επιλογή ενός είδους ταινιών, όπως ταινίες τρόμου, δράσης, κωμωδίες, κλπ. Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο είδος της ταινίες, μπορείτα να «παίξετε» με σκηνοθέτες, εποχές, τριλογίες. Οι ταινίες των 80’s, τα Star Wars, οι ταινίες του Harry Potter ή οι δημιουργίες των Monty Python είναι κλασικές επιλογές θεματικών βραδιών κινηματογράφου- το παν είναι να έχετε φαντασία και καλή διάθεση.

Η απαραίτητη playlist

Η μουσική έιναι το Α και το Ω για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα σε έναν χώρο. Φτιάξτε μερικές playlists ώστε να έχετε διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με τη διάθεση, την περίσταση ή ακόμα και τον καιρό. Αξιοποιείστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να προσθέσετε αγαπημένα τραγούδια σε μερικές από τις λίστες αναπαραγωγής σας στο Spotify, αντί να τις δημιουργείτε από την αρχή. Πριν το καταλάβετε, θα έχετε τις καλύτερες λίστες αναπαραγωγής μουσικής στην παρέα.

Ο εξοπλισμός

Τα καλά κινηματογραφικά ή ηχητικά gadgets και οι ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι πλέον, ούτε για ανθρώπους που έχουν να διαθέσουν μεγάλα ποσά, ούτε για φανατικούς σινεφίλ. Μπορείτε εύκολα να εξοπλίσετε το σαλόνι σας και να αναβαθμίσετε τον χώρο ψυχαγωγίας σας στο σπίτι, με τεχνολογικά gadgets υψηλής ποιότητας σε τιμή πολύ χαμηλότερη απ ότι ίσως φαντάζεστε. Στο Open Market βρήκαμε τα καλύτερα, στις καλύτερες τιμές. 

Blaupunkt - 32'' LED HD Smart TV με ηχεία JBL (189,90€)

Ο τέλειος συνδυασμός ποιότητας & Ψυχαγωγίας. Η ΒLAUPUNKT BLA 32/138, 32 Smart LED HD TV είναι μια κομψή και πρακτική τηλεόραση 32’’ ιντσών, ιδανική για το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα αλλά και το σαλόνι σας! Διαθέτει HD οθόνη, με ανάλυση (1366x768) για να απολαύσεις το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Ακόμα, είναι εξοπλισμένη με εξαιρετική ακουστική, καθώς έχει ενσωματωμένο σύστημα ήχου της κορυφαίας εταιρία στο χώρο JBL. Τέλος, περιλαμβάνει ακόμα εσωτερικό δορυφορικό δέκτη, δίκτυο Wifi , θύρα ethernet αλλά έχει και τη δυνατότητα miracast.

Sharp - Φορητό ηχείο Μπλε (42,90€)

Το SHARP BT60 είναι ένα αδιάβροχο συμπαγές ηχείο Bluetooth, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας! Με ισχύ (RMS) 6W, αυτονομία 13 ώρες, δυνατότητα φόρτισης USB, και πιστοποίηση προστασίας IP67, είναι το φορητό ηχείο που θα έχετε πάντα και παντού μαζί σας.

Blaupunkt - Ηχοσύστημα 2.0 + Bluetooth (129,90€) 

Ηχοσύστημα MS40BT από την εταιρεία Blaupunkt με συνολική ισχύ 100W RMS και ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Ανήκει στην κατηγορία των 2.0 ηχοσυστημάτων, δηλαδή εκτός από τη μονάδα αναπαραγωγής διαθέτει και 2 ηχεία με ενσωματωμένο woofer. Μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική που έχετε αποθηκευμένη σε ένα εξωτερικό δίσκο ή σε ένα usb stick, χάρη στη θύρα USB που διαθέτει. Ακόμα, διαθέτει bluetooth για να συνδέσετε συσκευές που έχουν την ίδια τεχνολογία όπως για παράδειγμα κινητό τηλέφωνο. Το ενσωματωμένο CD player σας δίνει τη δυνατότητα απαραγωγής των αντίστοιχων φυσικών δίσκων. Η λειτουργία media player σας επιτρέπει την αναπαραγωγή ηλεκτρονικών αρχείων που έχετε αποθηκεύσει σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

ψυχαγωγίαgadgetσπίτιopen market