Market|11.10.2022 15:28

Πως μπορεί να μας βοηθήσει ένας αφυγραντήρας και γιατί πρέπει να τον έχουμε σπίτι μας;

Newsroom

Είναι γεγονός πως η υγρασία είναι ο αιώνιος «εχθρός» των περισσότερων νοικοκυριών, δημιουργώντας  αλλοιώσεις σε τοίχους, αποπνικτική ατμόσφαιρα, μεγάλες ζημιές, αλλά και χαμηλότερη θερμοκρασία στα δωμάτια.
Μια συσκευή που επιδιώκει να βελτιώσει αυτή τη συνθήκη, είναι ο αφυγραντήρας.

Ένας αφυγραντήρας, έχει την ιδιότητα να καθαρίζει την ατμόσφαιρα από μόρια σκόνης, ακάρεα, γύρη αλλά και καπνούς. Ακόμα, αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας στους τοίχους, στα ντουλάπια αλλά και σε χώρους που δεν αερίζονται σωστά.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε, πως η χρήση αφυγραντήρα συμβάλει αισθητά και στη μείωση του κόστους θέρμανσης στο χώρο σας καθώς, αφαιρεί το περιττό νερό (υγρασία) που υπάρχει στον αέρα. Με τη λειτουργία αφύγρανσης, η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να ανέβει έως και 2-3°C.

Πέρα από το ότι βοηθά σημαντικά στο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων, βελτιώνει και την ποιότητα του ύπνου σας αφού καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Τέλος, οι ηλεκτρικές συσκευές, οι πίνακες ή τα έργα τέχνης αλλά και τα υπόλοιπα πολύτιμα αντικείμενά σας, προστατεύονται από την ενδεχόμενη διάβρωση που μπορεί να προκληθεί από την υγρασία.

Εάν επισκεφθείτε το open-market.gr, θα δείτε τις προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις για αφυγραντήρες που έχουν γίνει, σε μοναδικές τιμές και φυσικά με δωρεάν τα μεταφορικά!

Οι δύο προσφορές του OPEN MARKET

F&U Αφυγραντήρας FDE-1234 από 160€ τώρα 128€

Μια συσκευή με κομψό design και σύγχρονες λειτουργίες. Ο αφυγραντήρας F&U FDE-1234 διαθέτει 2 ταχύτητες λειτουργίες ανεμιστήρα (υψηλή και χαμηλή), αφαιρούμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 2.3 λίτρων και δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας με αποστράγγιση σε αποχέτευση. Με λειτουργία στεγνώματος ρούχων και παιδικού κλειδώματος του πληκτρολογίου, ειναι ιδανικός για χώρους έως 60 τμ. και χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος με μέγιστη ισχύ 210W. Εύκολος στη μεταφορά και σε πρακτικό μέγεθος που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Τέλος, διαθέτει δυνατό φίλτρο αέρα "HEPA", για καθαρισμό του αέρα και αθόρυβη λειτουργία!

Περισσότερα εδώ

SHARP Αφυγραντήρας 20L/280W UDP20EW, από 329€ τώρα 299€

Μια συμπαγής μονάδα με κομψό λευκό φινίρισμα. Αυτή η μονάδα εναρμονίζεται με όλους του χώρους χωρίς να φαίνεται παράταιρη.

Δείτε περισσότερα εδώ