Market|17.10.2022 08:30

Αξίζει να πάρω μια φριτέζα αέρος; Μύθοι και αλήθειες!

Newsroom

Μια φριτέζα αέρος δεν είναι φριτέζα με την παραδοσιακή έννοια που ξέρουμε. Πρόκειται για μια συσκευή που λειτουργεί σαν τηγάνι, φούρνος και ατμομάγειρας ταυτόχρονα. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι σου επιτρέπει να διατηρήσεις αναλλοίωτη τη γεύση και την υφή των φαγητών, αλλάζοντας απλά τον τρόπο που μαγειρεύεις τα αγαπημένα σου γεύματα.

Η φριτέζα αέρος χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα που κυκλοφορεί ζεστό αέρα πάνω και γύρω από το φαγητό για να μετατρέψει την υγρασία σε νέφος. Ο ζεστός θάλαμος επιτρέπει στην ξηρή θερμότητα να διεισδύει στο φαγητό δημιουργώντας τη γνωστή τραγανή υφή που παίρνει οτιδήποτε τηγανίζεται στο λάδι. Το μαγείρεμα σε μια φριτέζα αέρος μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο ενώ ταυτόχρονα η συσκευή καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Παρόλο που μπορείτε να απολαύσετε τηγανητό φαγητό χωρίς λάδι, το μεγάλο όφελος αυτής της συσκευής είναι ότι χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα, αν το αποφασίσετε!

Οτιδήποτε θα μαγειρεύατε σε έναν φούρνο, μπορείτε και να το ψήσετε στη φριτέζα αέρος.
Σκεφτείτε: πατάτες, φτερούγες κοτόπουλο, nuggets, ψάρι, τυροπιτάκια, λαχανικά κ.α.!

Υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, μέγιστη απόλαυση και εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, είναι οι λόγοι που λέμε ΝΑΙ στη φριτέζα αέρος.

Για ρίξτε μια ματιά  στις προσφορές του OPEN-MARKET παρακάτω:

Φριτέζα αέρος ROHNSON R-2818 από 199€ τώρα 117,80€

Το νέο Air Fryer R-2818 της Rohnson ισχύος 1800W, σας προσφέρει γρήγορο και υγιεινό ψήσιμο χωρίς λάδι και οσμές. Με τον εύκολα αποσπώμενο κάδο χωρητικότητας 6L μπορείτε να μαγειρεύετε με άνεση για εσάς και την οικογένειά σας. Τα αποσπώμενα μέρη της συσκευής αφαιρούνται εύκολα και πλένονται στο χέρι.
Περισσότερα, εδώ


Φριτέζα αέρος MOULINEX Easy fry & grill από 169,90€ τώρα 109€  

Οι δύο συσκευές σε μια είναι γεγονός! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες μιας φριτέζας αέρος, έχοντας μαζί και συσκευή γκριλ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία. Ετοιμάστε πεντανόστιμες συνταγές με ευκολία με την EASY FRY & GRILL και απολαύστε υγιεινά μαγειρικά αποτελέσματα. Ανακαλύψτε τις ηλεκτρονικές συνταγές της MOULINEX για ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια και εμπνευστείτε νόστιμες δημιουργίες!
Περισσότερα, εδώ