Market|30.11.2022 09:00

Μεγαλώνω και δε σταματώ να ονειρεύομαι: Τα σχέδιά για το μέλλον μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να μην τα ξεχνάς

Newsroom

Ο άνθρωπος μεγαλώνει. Μαζί με αυτόν μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις, οι οποίες πολλές φορές παραμερίζουν τα όνειρα και τις επιθυμίες και δίνουν προτεραιότητες αλλού. Όμως τα όνειρα δεν σταματούν και οι άνθρωποι σήμερα μπορούν να κάνουν ό,τι είναι αυτό που πραγματικά ποθούν, ακόμα και πιο αργά, παραβλέποντας τα χρόνια που πέρασαν και κοιτώντας το μέλλον που είναι μπροστά.

Όλοι λοιπόν μπορούν να σπουδάσουν πρώτη φορά ή ξανά, να αλλάξουν επάγγελμα, να εξελιχθούν, να κατακτήσουν όσα πραγματικά θέλουν, γιατί η ζωή είναι μπροστά!

Σημαντικό σε μία τέτοια απόφαση, εκτός φυσικά από την προσωπική θέληση και δύναμη, είναι η στήριξη: Να υπάρχει κάποιος που θα είναι εκεί για εσένα, για τα όνειρά σου και τα σχέδια σου. Και αυτό ακριβώς κάνει και η NN Hellas  - βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους: Στηρίζει τα σχέδιά τους, με έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια, για να απολαμβάνουν τη ζωή κάθε στιγμη.

Άλλωστε, η NN μεγαλώνει κι εκείνη. Με δραστηριότητα για περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, μετά από τη συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην MetLife) γίνεται η μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Και παραμένει διαχρονικά δίπλα στους ασφαλισμένους της, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στήριξη σε κάθε έκφανση της ζωής τους. 

Οι άνθρωποι, οι ιστορίες τους και τα όνειρά τους – Η ταινία-έμπνευση για όλους

Μέσα από τη νέα της ταινία, εμπνέει με παραδείγματα ανθρώπων που μεγαλώνουν, αλλά συνεχίζουν να προχωρούν, να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω. Δηλώνουν με τον δικό τους τρόπο τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν, τι εύχονται να κρατήσουν κοντά τους και ποια όνειρα θα κάνουν πραγματικότητα.

Πέντε καθημερινοί άνθρωποι ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα τους, τις ιστορίες τους αλλά και τα όνειρά τους στον φακό και στην τηλεοπτική ταινία της NN Hellas, εμπνέοντας όλους εκείνους που ψάχνουν τη σωστή στιγμή για να κυνηγήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

«Όταν μεγαλώσω θα νικάω τον χρόνο»

Ένας μεγαλύτερος, σε ηλικία, άνθρωπος μάς διδάσκει πως ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε αυτό που πραγματικά μας «τρέφει» και μας δίνει δύναμη για το αύριο. Έτσι, καταφέρνει να νικήσει τον χρόνο και συνεχίζει -με αξιοθαύμαστο ζήλο- τη χειμερινή κολύμβηση που πάντοτε απολάμβανε.

«Όταν μεγαλώσουμε το σπίτι μας θα χωράει περισσότερους»

Ένα νεαρό ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει τη δική του φάρμα σε χωριό και να αλλάξει τη ζωή του. Εκεί, σε ένα πιο ξέγνοιαστο και αγνό περιβάλλον, επέλεξε να μεγαλώσει τα παιδιά του. Ο στόχος  του μέλλοντος; Να επεκτείνει τη φάρμα του και η οικογένειά τους να γίνει ακόμη μεγαλύτερη!

«Όταν μεγαλώσω θα εκφράζομαι όπως θέλω» 

Από την άλλη, ένας άνδρας περίπου 50 ετών δεν σταματά να κινείται στους ρυθμούς που έχει μάθει να αγαπά. Σκοπός του να μη σταματήσει να εκφράζεται μέσω του χορού του.

«Όταν μεγαλώσω θα ξέρετε όλοι το όνομά μου»

Η δύναμη ψυχής κάποιον ανθρώπων δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Μία ταλαντούχα κοπέλα -η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο- ονειρεύεται όταν μεγαλώσει να «μαγεύει» τους πάντες με την υποκριτική της πάνω στη σκηνή.

«Εγώ είμαι ήδη μεγάλος»

Πολλά παιδιά έχουν ως πρότυπο κάποιον μεγαλύτερο και ακολουθούν πιστά τα βήματά του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθουν και εκείνα ενήλικες.

Έτσι, την ανατροπή στην ταινία έρχεται να κάνει ένας ακόμη πιο νεαρός πρωταγωνιστής που αν και έχει πολλά να μάθει από τον παππού του, δηλώνει ήδη μεγάλος!

Εσείς τι θέλετε να γίνεται όταν μεγαλώσετε; Η NN Hellas θα είναι δίπλα σας βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε όλα όσα ονειρεύεστε. 

ασφάλιση