Market|01.12.2022 12:31

Κουζινομηχανή VS μίξερ χειρός: Τι να επιλέξω;

Newsroom

Κάθε κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τα βασικά της εργαλεία όπως: τηγάνια, κατσαρόλες, πιάτα κ.α.
Αν θέλετε να ανοίξετε νέους μαγειρικούς ορίζοντες και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα ανεβάζοντας επίπεδο στο μαγείρεμα, υπάρχουν πολλές ακόμα συσκευές που μπορούν να σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα. Μία από αυτές, είναι το γνωστό σε όλους μίξερ, το οποίο κυκλοφορεί σε διάφορους τύπους όπως το απλό μίξερ χειρός ή η κουζινομηχανή.

Η βασική τους διαφορά είναι στο χτύπημα και την ανάμειξη. Για συνταγές που απαιτούν αρκετό χρόνο ανάμειξης, η κουζινομηχανή είναι μια πολύ πιο ξεκούραστη επιλογή για την προετοιμασία του φαγητού καθώς έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη δύναμη της μηχανής εκεί που πρέπει, αφήνοντάς την να δουλεύει μόνη της για όση ώρα χρειάζεται. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομείτε χρόνο κάνοντας παράλληλα άλλες προετοιμασίες για το φαγητό σας.

Το μίξερ χειρός από την άλλη, διαθέτει το προτέρημα πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μπολ ή δοχείο σας εξυπηρετεί, ενώ η κουζινομηχανή σας περιορίζει μόνο στο δικό της. Ακόμα, αυτό που καθιστά το μίξερ χειρός πιο πρακτικό, είναι το μέγεθός του καθώς ο χώρος αποθήκευσής του είναι πολύ μικρότερος. Παρόλο όμως, που η κουζινομηχανή καταλαμβάνει περισσότερο χώρο, η δυνατότητα που σας δίνει να κάνετε πολύ περισσότερες παρασκευές χωρίς κόπο και η άνεση που σας προσφέρει κατά το μαγείρεμα φαίνεται τις περισσότερες φορές να υπερτερούν!

Στο open-market.gr έχουμε να σας παρουσιάσουμε την BEST SELLER κουζινομηχανή της Blaupunkt, SMM501. Πρόκειται για μια compact επιλογή, με κομψό σχεδιασμό και άριστη απόδοση. Με ισχύ 1500W, αποτελεί την ιδανική λύση για την κουζίνα σας και τα μαγειρικά σας σχέδια εν όψει των γιορτών! Μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 115,90€ και φυσικά δωρεάν τα μεταφορικά.

Δείτε σχετικό video