Market|08.12.2022 12:26

Around the table: Μια γαστρονομική περιπλάνηση για εσένα και αυτούς που αγαπάς

Newsroom

Το φαγητό είναι μοίρασμα, είναι επικοινωνία, είναι η στιγμή που κάποιος έχει φτιάξει κάτι μόνο για σένα και αυτό είναι… ανεκτίμητο. Με τη λογική αυτή στο επίκεντρο, η Mastercard δημιούργησε το γαστρονομικό γεγονός Around the table, με έμπνευση και γνώμονα τη φιλοσοφία του Zero Food Waste.

Συγκεκριμένα, τo Around the table, το οποίο ξεκίνησε τον Οκτώβριο και συνεχίζεται μέχρι και το τέλος του Δεκεμβρίου, μας προσκαλεί να καθίσουμε όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι και να μοιραστούμε μοναδικές γεύσεις και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες.

Γνωστοί και καταξιωμένοι σεφ σε επιλεγμένα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν δημιουργήσει ειδικά διαμορφωμένα μενού που περιλαμβάνουν δημιουργικά πιάτα με έμπνευση και σεβασμό στις πρώτες ύλες.

Και ποια είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να κάνουμε ένα δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τα προσκαλέσουμε να καθίσουν μαζί μας γύρω από το τραπέζι, να επικοινωνήσουμε και να γευτούμε μοναδικές γεύσεις αν όχι ο μήνας των Χριστουγέννων;

Aν είσαι κάτοχος κάρτας Mastercard® μπορείς εύκολα, μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable, να κάνεις την κράτησή σου στο εστιατόριο της επιλογής σου και να απολαύσεις τα μοναδικά Zero Food Waste menus που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το Around the table.

Στο Around the table οι στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα συνδυάζονται με ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Πέρα από τα ειδικά σχεδιασμένα μενού που θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε, το πρόγραμμα του Around the Table περιλαμβάνει επιπλέον physical και digital γαστρονομικές εμπειρίες, πάντα με επίκεντρο την φιλοσοφία του Zero Food Waste.

Ο Δεκέμβριος είναι ήδη εδώ και μας προσκαλεί... γύρω από το τραπέζι, σε μια απολαυστική γαστρονομική περιπλάνηση, προσφέροντάς μας γεύσεις και εμπειρίες που φτιάχτηκαν μόνο για εμάς και αυτούς που αγαπάμε.

Κάνε την κράτηση σου στο Around the table σήμερα στο priceless.com/aroundthetable

ειδήσεις τώραεστιατόριαγαστρονομίαmastercard