Market|19.12.2022 13:48

Το efood για μια ακόμη χρονιά κάνει delivery «αγάπης» και στηρίζει φέτος τα Χριστούγεννα άπορες οικογένειες

Newsroom

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της στήριξης ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και ζουν σε αντίξοες συνθήκες. Το efood, παραδίδει κάθε χρόνο «πακέτα αγάπης» μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, το οποίο συνοψίζεται στην ανάγκη για κοινωνική προσφορά και στήριξη όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη. H γνωστή πλατφόρμα σε συνδυασμό με την σημαντική συμβολή των χρηστών και με διαφορετικό σκοπό κάθε χρόνο, δείχνει την πρόθεσή της να είναι δίπλα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και οργανισμούς. 

Τα Χριστούγεννα του 2022, το efood επέλεξε να στηρίξει εμπράκτως την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προχωρώντας σε άμεση δωρεά ύψους 40.000€, συμμετέχοντας με τις δικές του δυνάμεις, στο «γιορτινό τραπέζι» οικογενειών σε όλη την Ελλάδα. Η δωρεά αυτή θα αξιοποιηθεί από την Ένωση, για την κάλυψη βασικών αναγκών οικογενειών σε ανάγκη.

Παράλληλα, καλεί όλους τους χρήστες του, να συμβάλουν στην πρωτοβουλία Love Delivered, συνεισφέροντας στην αγορά υλικών πρώτης ανάγκης για το πρόγραμμα Σίτισης Άπορων Οικογενειών.

H πρωτοβουλία υλοποιείται από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου και οι χρήστες του efood μπορούν να συμμετέχουν, προσθέτοντας, με μια μόνο κίνηση, 1 ευρώ ανά παραγγελία αθροίζοντας έτσι ένα συνολικό ποσό το οποίο θα αποδοθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο στη στήριξη ιδρυμάτων και οικογενειών.

Στο πρόγραμμα Σίτισης Άπορων Οικογενειών, το οποίο στηρίζει φέτος το efood, εντάσσονται οικογένειες με ανήλικα παιδιά βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων, έπειτα από παραπομπή από κοινωνικές υπηρεσίες δήμων και άλλων φορέων και ιδρυμάτων προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 

Το efood σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί Για το Παιδί» από το 2019 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά πρωτοβουλιών όπως το πρόγραμμα «Προσφέρω Γεύματα» για να προσφέρει γεύματα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα  αλλά και το πρόγραμμα «Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief» για να στηρίξει την τοπική πολύπαθη κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. 

ειδήσεις τώραefoodΕταιρική Κοινωνική ΕυθύνηΧριστούγεννα