Market|03.02.2023 13:00

Locker Pick Up 24/7: Κάνεις την παραγγελία σου στο Public.gr και την παραλαμβάνεις από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα, όποια μέρα και ώρα σε βολεύει

Newsroom

Όσο πιο φρενήρεις μπορεί να γίνονται οι καθημερινοί μας ρυθμοί, τόσο εξελίσσονται, αναλογικά και οι καθημερινές μας συνήθειες. Τα τελευταία χρόνια όλοι μας έχουμε βάλει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το e – shopping στη ζωή μας, πολλές φορές αντικαθιστώντας την κλασική μας βόλτα στην αγορά με μερικά γρήγορα «κλικ» που, σε πολλές περιπτώσεις, θα μάς εξασφαλίσουν και τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές ή την ευκολία να αποκτήσουμε τα πράγματα που χρειαζόμαστε ή θέλουμε, από την άνεση και την ευκολία του σπιτιού μας.

Σε όλους μας έχει τύχει, στο πλαίσιο των online αγορών, βέβαια, ενώ έχουμε κάνει εγκαίρως την παραγγελία μας, να καθυστερήσουμε ή να δυσκολευτούμε με την παραλαβή της. Τα Public μάς διευκολύνουν περαιτέρω, δίνοντας τέλος στους μεσάζοντες, με τη νέα υπηρεσία locker pick up 24/7. 

Ευέλικτη παραλαβή παραγγελίας από 1.200 lockers σε όλη την Ελλάδα

Μέσω της BOX NOW, ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας δείχνει έμπρακτα τη συνέπεια απέναντι στη δέσμευσή του «Green Commerce», με τη νέα υπηρεσία locker pickup 24/7 που μάς επιτρέπει να παραλάβουμε τις επιλογές μας από τα 100.000 προϊόντα του Public.gr εύκολα στο κοντινότερο locker, οποιαδήποτε ώρα και μέρα της εβδομάδας. Σε συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο των smart lockers εταιρεία, BOX NOW, ο πρωτοπόρος omnichannel retailer δίνει στους φίλους του την απόλυτη ελευθερία να παραλάβουν την παραγγελία τους σε πάνω από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να πληρώσουν πριν ή κατά την παραλαβή μέσω κάρτας – και μάλιστα αφήνοντας σχεδόν μηδαμινό αποτύπωμα άνθρακα καθώς, τα Lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια και αποτελούν μοντέλο λειτουργίας παγκοσμίως.  

Πώς θα παραλάβετε τις παραγγελίες σας στο κοντινότερο Locker της BOX NOW

Ήδη, οι φίλοι του Public.gr μπορούν να επωφεληθούν της υπηρεσίας «locker pickup 24/7», σε όλα τα προϊόντα με ένδειξη «Express 24-48 ώρες». Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με τα των προϊόντων που φέρουν τη συγκεκριμένη σήμανση, μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από «Κατάστημα ή Locker». Πληκτρολογήστε την περιοχή ή τον ταχυδρομικό σας κώδικα, και, στην οθόνη σας, θα παρουσιαστεί ο χάρτης με τα BOX NOW lockers κοντά σας. Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τον κωδικό που θα λάβετε στο κινητό σας, οποιαδήποτε μέρα και ώρα το επιθυμείτε, καθώς οι αγορές σας, θα σάς περιμένουν στο Locker της επιλογής σας, για 2 ημέρες από την άφιξή τους στο σημείο.

Ταυτόχρονα, η νέα υπηρεσία του Public.gr, «locker pickup 24/7», είναι απόλυτα συνεπής απέναντι και στη «Green Commerce» δέσμευση των Public, αφού αποτελεί την πλέον «πράσινη» λύση για τους καταναλωτές. Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε αποστολής μειώνεται, με τη χρήση των lockers καθώς, τυχόν περιττές διαδρομές λόγω απουσίας του παραλήπτη αποτελούν παρελθόν. Επιπλέον, τα lockers της BOX NOW λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Αλλάξτε για πάντα τον τρόπο που κάνατε e - shopping, αφού τώρα στα Public ΒΟΧ-άρεις όπου, όπως, όποτε με locker pick up 24/7 και η παραγγελία σου έρχεται κουτί!


Publicαγορέςειδήσεις τώραPublic.grOnline shopping