Market|16.02.2023 11:50

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Μεγάλο Φινάλε της 30ής επετείου της Disneyland® Paris

Newsroom

Στις 12 Απριλίου 2022 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τα εγκαίνια της Disneyland® Paris, με τους επισκέπτες να καλούνται να συναντήσουν τον Mickey, τη Minnie και όλους τους φίλους τους για να ονειρευτούν σε έναν μοναδικό κόσμο και να απολαύσουν την μαγεία της Disney

Τι μπορείτε να περιμένετε λοιπόν από μια επίσκεψη στη Disneyland® Paris κατά τη διάρκεια του μεγάλου φινάλε της 30ής επετειακής σεζόν; Από τα πυροτεχνήματα μέχρι το φαγητό, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για τις εορταστικές εκδηλώσεις και όχι μόνο!

Μεγάλο φινάλε

Παρόλο που το επετειακό έτος τυπικά τελειώνει στις 12 Απριλίου, οι εορτασμοί θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να ζήσετε όλη τη μαγεία, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα!

Στο πλαίσιο του Μεγάλου Φινάλε, το αγαπημένο νυχτερινό θέαμα Disney Dreams θα επιστρέψει στο Disneyland Park στις 12 Απριλίου, ζωντανεύοντας χαρακτήρες όπως ο Peter Pan, η Rapunzel, η Merida και ο Simba στο Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης μέσα από πυροτεχνήματα, προβολές και σιντριβάνια. Και ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερη μαγεία στο Walt Disney Studios Park, όπου η πρώτη καθημερινή παράσταση με drone MARVEL - Avengers: Power The Night - θα πραγματοποιείται από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 8 Μαΐου. Μη χάσετε μερικούς από τους πιο διάσημους ήρωες της Γης όπως δεν τους έχετε ξαναδεί ποτέ!

Η κλασική ατραξιόν «it's a small world» θα επιστρέψει σύντομα αυτή την άνοιξη μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση, ενώ αυτό το καλοκαίρι θα γίνει το ντεμπούτο της ολοκαίνουργιας σκηνικής παράστασης Pixar.

Ολοκαίνουργιες παραστάσεις

Στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 30ή επέτειο είναι μια ολοκαίνουργια παράσταση που λαμβάνει χώρα ακριβώς μπροστά από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης και ονομάζεται Dream... and Shine Brighter! Με περισσότερους από 30 εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney, πολύχρωμα άρματα και ένα πρωτότυπο τραγούδι, η παράσταση έχει εμπνευστεί από τρία θέματα - τη δύναμη του γέλιου, τα όνειρα και το πάθος. Το Dream... and Shine Brighter πραγματοποιείται αρκετές φορές την ημέρα, οπότε θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.

Ένα πρωτοποριακό νυχτερινό preshow έκανε επίσης το ντεμπούτο του για την 30ή επέτειο. Το Disney D-Light χρησιμοποιεί τα πάντα, από προβολές, λέιζερ και πίδακες νερού μέχρι συγχρονισμένη χορογραφία από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, για να φέρει λίγη επιπλέον μαγεία στο Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης κάθε βράδυ.

Κήποι των θαυμάτων

Το πάρκο της Disneyland® έχει διακοσμηθεί με ιριδίζοντα μπλε και μοβ χρώματα, αλλά το έργο τέχνης Gardens of Wonder είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη ατραξιόν. Έχουν δημιουργηθεί 30 πρωτότυπα γλυπτά, ένα για κάθε χρόνο λειτουργίας του πάρκου, σε 10 θεματικούς κήπους που γιορτάζουν τη φύση, την τοπική χειροτεχνία και τους χαρακτήρες της Disney που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Μοναδικές γεύσεις και σουβενίρ από τον μαγικό κόσμο της Disney

Είτε γευματίζετε σε ένα fast food, είτε σε ένα εστιατόριο είτε σε έναν μπουφέ, θα μπορέσετε να γεμίσετε το πιάτο σας με κάθε είδους νόστιμες λιχουδιές για την επέτειο. Αλμυρές βάφλες και πουρές πατάτας,vegan panini, cupcakes και macarons είναι μερικές μόνο από τις γαστρονομικές απολαύσεις που υπάρχουν τώρα στο μενού, καθώς και κοκτέιλ όπως το «Happy Birthday Cocktail» και το «Magic Flute».

Για όποιον θέλει να πάρει ένα κομμάτι των μαγικών εορτασμών μαζί του στο σπίτι, περισσότερα από 350 κομμάτια έχουν επίσης σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν την επετειακή σεζόν, συμπεριλαμβανομένων ρούχων, αξεσουάρ και διακοσμητικών για το σπίτι!

Πέρα από την επέτειο

Το 2022 ήταν μια μεγάλη χρονιά για τη Disneyland® Paris, και όχι μόνο λόγω της 30ής επετείου. Δεν είδαμε μόνο την επιστροφή των Disney Stars on Parade και του Mickey and the Magician, αλλά το άνοιγμα του Marvel Avengers Campus στο Walt Disney Studios® Park που ζωντάνεψε το σύμπαν της Marvel με απίστευτα αξιοθέατα, εστιατόρια και παραστάσεις. Μήπως ήρθε η στιγμή να ζήσετε από κοντά αυτή τη μαγεία;

Ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο της Disney με τις πιστωτικές κάρτες της Mastercard της Εθνικής Τράπεζας

Χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σας συναλλαγές, βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στον ονειρεμένο κόσμο της Disney και κερδίζετε αυτόματα συμμετοχές στην κλήρωση που θα αναδείξει 6 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν ένα ταξίδι στη Disneyland® Paris μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από τις 06/02/2023 έως και τις 26/03/2023, το ταξίδι στη Disneyland® Paris για τη γιορτή των 30 χρόνων της έρχεται πιο κοντά, καθώς κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν οι 6 τυχεροί.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν δωρεάν μέχρι τη Γαλλία, θα λάβουν τριήμερα εισιτήρια εισόδου στα θεματικά πάρκα της Disneyland® Paris και εισιτήρια για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 30ης επετείου, και θα μείνουν στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Disney’s Hotel New York -The Art of Marvel. Επιπλέον, κουπόνια για αγορές στα καταστήματα της Disneyland® Paris εκπλήξεις, shows, δώρα, γνωριμίες με τους αγαπημένους ήρωες της Disney και φυσικά ο Μίκυ Μάους θα περιμένουν τους νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.nbg.gr/el/lp/disneyland-paris-mastercard-pistotiki-karta

Disneylandειδήσεις τώραDisneymastercardΕθνική Τράπεζα