Market|29.03.2023 15:14

Επιχειρηματική αποστολή του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας στην Ισπανία

Newsroom

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας μέσω του έργου Υπηρεσίες Στήριξης Επιχειρήσεων Δυτικής Αθήνας Βusiness4Extroversion διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από την Tετάρτη 3 Μαΐου 2023 έως την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οικολογίας και της βιολογικής παραγωγής.

Η ΒioCultura πραγματοποιείται στο Palau Sant Jordi στη Βαρκελώνη, και εστιάζει στην άνθηση της βιολογικής παραγωγής, τις πωλήσεις και την κατανάλωση.

Η BioCultura είναι η μεγαλύτερη έκθεση οικολογικών προϊόντων και υπεύθυνης κατανάλωσης στην πολιτεία και θα συγκεντρώσει φέτος περίπου 300 εκθέτες αφιερωμένους στους τομείς των βιολογικών τροφίμων, οικολογικών καλλυντικών, βιώσιμης μόδας, υγιεινού σπιτιού, υπεύθυνου τουρισμού, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, βιώσιμης κινητικότητας, χειροτεχνίας και ΜΚΟ. Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 250 δραστηριότητες και αναμένονται περίπου 50.000 επισκέπτες.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών ενημερώστε για τον ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Παρασκευή 14 Απριλίου 2023 τη σχετική δήλωση εδώ.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής προβλέπονται δωρεάν οι εξής υπηρεσίες :

  • Προετοιμασία του προφίλ και της παρουσίασης της επιχείρησης (landing page)
  • Διοργάνωση και προγραμματισμός Β2Β επαφών
  • Δικτύωση και προβολή μέσω της διοργανώτριας έκθεσης
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και όπου αλλού προκύψουν ανάγκες με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο.

Τα λοιπά κόστη διαμονής και μετακίνησης θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ :

Σχετικά με τη διαμονή σας και τα αεροπορικά εισιτήρια προσφέρεται δωρεάν υποστήριξη με πρακτορείο μέσω του Γραφείου Υποστήριξης (τηλ. επικοινωνίας 210.9769560 και extroversion@asda.gr ).Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε σε δικό σας πρακτορείο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επιχειρήσειςειδήσεις τώραελληνική οικονομίαβιολογικά προϊόνταοικολογία