Market|18.07.2023 12:43

Αυτό το καλοκαίρι οργανώστε τις διακοπές σας και κερδίστε ακόμα περισσότερα με το go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Newsroom

Ήρθε η στιγμή που περιμένατε τόσο καιρό... εκείνη η μέρα που θα προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας, θα κλείσετε διαμονή και μεταφορικά και θα αποδράσετε επιτέλους από το κλεινόν άστυ για εκείνο το μικρό νησί που ονειρεύεστε από τον χειμώνα. Ίσως, να σκέφτεστε ότι μπορεί να νοικιάσετε και ένα μικρό αυτοκίνητο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού ή μια καινούρια φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσετε τις στιγμές ξεγνοιασιάς στην παραλία και στα γραφικά σοκάκια.

Χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι. Άλλωστε ένα ταξίδι ξεκινά από τη στιγμή που το ονειρευτήκαμε και για αυτό το go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας είναι δίπλα μας για να βγούμε κερδισμένοι.

Αυτό το καλοκαίρι κερδίστε ακόμη περισσότερα, αφού μέχρι και τον Αύγουστο, το go4more προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα καλύψουν τις καλοκαιρινές σας ανάγκες και θα κάνουν τις ημέρες των διακοπών σας ακόμη πιο απολαυστικές!

Μην καθυστερείτε λοιπόν άλλο και ξεκινήστε να προγραμματίζετε τις διακοπές σας! Άλλωστε το go4more σας το κάνει ακόμη πιο εύκολο με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Επιλέξτε το κατάλυμα της επιλογής σας από 3 έως και 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.
  • Κερδίστε 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την AVIS από 21/6 έως και 31/7.
  • Οι αποδράσεις του Ιουλίου ξεκινούν από τα πρατήρια Shell! Από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζετε 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους. Τι περιμένετε λοιπόν, προγραμματίστε την επόμενη εξορμησή σας ξεκινώντας από τα πρατήρια Shell!

Και αν τα παραπάνω δεν σας αρκούν και χρειάζεστε κάτι ακόμη όπως ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης ή καινούρια γυαλιά ηλίου, το go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας κάνει τα ψώνια απόλαυση!

  • Αγοράστε τα απαραίτητα παιχνίδια και όχι μόνο για τις διακοπές σας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας από 20 Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου με κέρδος σε go4more πόντους 10% με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.
  • Ανακαλύψτε τα ιδανικά γυαλιά για εσάς για να εντυπωσιάσετε για ακόμη μια φορά από τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen και κερδίστε το 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου.
  • Η φρεσκάδα έρχεται από τη φύση για αυτό και στα καταστήματα Fresh Line θα βρείτε φυσικά, αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με κέρδος 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 15 Ιουλίου.
  • Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας στο eshop του Μορφωτικού  Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ από 1 έως και 15 Ιουλίου με κέρδος 20% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

ειδήσεις τώραΕθνική Τράπεζακαλοκαίριgo4more