Market|21.07.2023 12:00

Sea you @ Public: Αυτό το καλοκαίρι κάνουμε «βουτιά» στις εκπτώσεις – Αγορές χωρίς περιορισμούς, με έως -50%

Newsroom

Από τότε που μετρούσαμε παγωτά και μπάνια, το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή της ανεμελιάς και της χαλαρότητας. Η περίοδος των διακοπών είναι εδώ και διακοπές θα πει «κάνω δικό μου αυτό που θέλω χωρίς περιορισμούς». Και, όσο ετοιμάζουμε με ανυπομονησία βαλίτσες και αποσκευές διακοπών, μπορούμε να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα. Τα Public είναι εδώ για να κάνουν ακριβώς αυτό, με χιλιάδες επιλογές από άμεσα διαθέσιμες συσκευές και προϊόντα με την υπογραφή κορυφαίων brands, στις καλύτερες τιμές!

Και μπορεί ο υδράργυρος να ανεβαίνει, ωστόσο, εμείς κάνουμε «βουτιά» στις εκπτώσεις έως -50% στον αγαπημένο μας προορισμό, όπου επιλέγουμε από τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τηλεοράσεις, υπολογιστές, smartphones, tablets, wearables αλλά και όλα τα είδη τεχνολογίας, λευκές συσκευές, οικιακές μικροσυσκευές και είδη σπιτιού. Όλα αυτά μάς περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, στις πιο δροσιστικές τιμές στα καταστήματα Public και το Public.gr.

Μάλιστα, η εμπειρία των αγορών μας ακολουθεί τη διάθεση της πιο χαλαρής εποχής του χρόνου. Στα Public βρίσκουμε ευέλικτους τρόπους πληρωμής που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε τις καλοκαιρινές αγορές μας  εύκολα και γρήγορα, για να μη χάσουμε λεπτό από την παραλία: Η αγαπημένη υπηρεσία Public Now, Pay Later σε συνεργασία με την  Klarna, μας επιτρέπει να πληρώσουμε σε τρεις άτοκες δόσεις online και στα φυσικά καταστήματα, χωρίς πιστωτική κάρτα. Επιπλέον, για τις αγορές μας στα φυσικά καταστήματα, μπορούμε να επωφεληθούμε από το FlexPay, που προφέρει δυνατότητα αγορών έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Eπειδή όσο ξέγνοιαστες πρέπει να είναι οι αγορές μας, άλλο τόσο οφείλει να είναι και η παραλαβή τους, τα Public προσφέρουν ευελιξία και στην παραλαβή τους – από την ξαπλώστρα της παραλίας μέχρι το μπαλκόνι μας, τη στιγμή που απολαμβάνουμε δροσερά smoothies. Η υπηρεσία Public Locker Pickup 24/7, εξασφαλίζει ότι θα παραλάβουμε την παραγγελία μας από όποιο σημείο μας εξυπηρετεί περισσότερο, επιλέγοντας ανάμεσα σε 1.500+ lockers σε όλη την Ελλάδα!

Όλοι λέμε Sea you @Public, αυτές τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, απολαμβάνοντας βουτιές στις τιμές και προσφορές που ικανοποιούν επιθυμίες και φέρνουν μεγάλα χαμόγελα! Γιατί Summer Sales σημαίνει Public!

καλοκαίριPublic.grαγορέςεκπτώσειςειδήσεις τώραPublic