Market|18.07.2023 13:28

BIOTIX: Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών από την Quest

Newsroom

Η Quest, με 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι μια από τις πρώτες εταιρίες παγκοσμίως που αναγνώρισαν την τεράστια σημασία των προβιοτικών στην υγεία. Την δεκαετία του ΄80, σχεδίασε το Acidophilus Plus, που ήταν το 1ο προβιοτικό που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και κυκλοφορεί μέχρι σήμερα, έχοντας πιστό κοινό. Στη συνέχεια, το 2010 δημιούργησε τη σειρά Biotix, την 1η σειρά εξειδικευμένων προβιοτικών συμπληρωμάτων με στοχευμένη δράση, που περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 10 προϊόντα. 

Η Quest είναι ένας από τους ελάχιστους in-house παραγωγούς που παράγει τα προβιοτικά της στις δικές της εγκαταστάσεις και μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τις DR κάψουλες (κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης), για την απελευθέρωση των προβιοτικών απευθείας στο έντερο, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Οι συνθέσεις των Biotix βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες και τα συστατικά τους επιλέγονται και συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο που εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα. Τα Biotix τα εμπιστεύονται και τα προτείνουν επαγγελματίες υγείας, όπως γιατροί, φαρμακοποιοί και διαιτολόγοι.

Η σειρά Biotix περιλαμβάνει:

  • Συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν μόνο προβιοτικά: Καθένα από αυτά περιέχει έναν συγκεκριμένο συνδυασμό διαφορετικών προβιοτικών, που είναι συμβατά μεταξύ τους και έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικά σε συγκεκριμένες ανάγκες του εντέρου. Σε αυτά ανήκουν τα Acidophilus Plus Biotix, Tum Biotix, Pro Biotix, Pro Biotix Gold, Kidz Biotix και Mega 8 Biotix.
  • O Συμπληρώματα διατροφής που συνδυάζουν τα προβιοτικά με άλλα συστατικά: Η Quest είναι η 1η εταιρία που κατάφερε να συνδυάσει στα προϊόντα της τα προβιοτικά με άλλα συστατικά και να εγγυηθεί για τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Εδώ ανήκουν τα Tum Biotix Gold, Cran Biotix, Immune Biotix, Calm Biotix, Cholesterol Biotix, Liver Biotix και Enzyme Biotix. Τα TumBiotix Gold και Cholesterol Biotix βραβεύτηκαν στα Food Supplement Awards 2022 στις κατηγορίες "Καλύτερο συμπλήρωμα για τη λειτουργία του εντέρου" και  "Καλύτερο συμπλήρωμα κατά της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων" αντίστοιχα. 

Η ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix της Quest έχει ως πρέσβειρά της από το 2017 την Ζέτα Δούκα. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα διατροφής και υγείας, η Ζέτα Δούκα διαπίστωσε η ίδια τα οφέλη που προσφέρουν τα Biotix στην υγεία της. Αποτελεί το πρόσωπο της νέας καμπάνιας «Φροντίδα είναι» της Quest και αναφέρει χαρακτηριστικά «Φροντίδα είναι να απολαμβάνεις τη μέρα σου με πιο λειτουργικό έντερο, δυνατότερο ανοσοποιητικό και καλύτερη διάθεση. Άλλαξε κι εσύ τη ζωή σου με προβιοτικά Biotix, από την Quest». 

www.douni.gr

https://www.facebook.com/QuestGreece/

https://www.instagram.com/questvitamins_greece/

προβιοτικάQuestειδήσεις τώρα