Market|06.09.2023 15:49

Σχολικές Τσάντες: 1.500+ σχέδια σε περιμένουν ήδη στα Public!

Newsroom

Μπορεί ακόμη να είμαστε στις αρχές του Αυγούστου και να βρίσκεσαι σε κάποια μαγευτική παραλία και να απολαμβάνεις τις βουτιές σου με μια δροσερή φέτα από καρπούζι ανά χείρας, αλλά ο Σεπτέμβριος δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις! Για αυτό τα Public έχουν φροντίσει και φέτος να σε εξοπλίσουν με όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία από 1500+ πρωτότυπα σχέδια σε σχολικές τσάντεςσχολικά είδη και είδη γραφικής ύλης και ζωγραφικής για ένα ιδανικό ξεκίνημα το νέο σχολικό έτος! 

Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείς για τη μέρα που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, αφού μόλις επιστρέψεις από τις διακοπές σου, σε περιμένουν στο κοντινότερο κατάστημα Public ή στο Public.gr περισσότερες από 1.500 1.500 επιλογές σε τσάντες και κασετίνες από κορυφαία brands, οι οποίες είναι ανθεκτικές και προσφέρουν λειτουργικότητα, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ηλικίας και καλύπτουν κάθε προτίμηση. 

Τσάντες πλάτης, τρόλεϊ και σακίδια, με σχέδια αγαπημένων χαρακτήρων της Disney, ιδανικά για το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό, ή με μοντέρνα μοτίβα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο,  όλα είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα Public και στο Ρublic.gr για να κάνουν τη ζωή των γονιών αλλά και των μαθητών πιο εύκολη!

Εκτός από τον πρωταγωνιστή της νέας σχολικής χρονιάς, την σχολική τσάντα, στα Public θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από τετράδια, είδη ζωγραφικής και γραφικής ύλης όπως στυλό, μολύβια, ξύστρες και γόμες, μεμονωμένα ή σε σετ, για να είσαι έτοιμος τον Σεπτέμβριο! 

Οι αγορές στα Public είναι πάντα εύκολες και γρήγορες, χάρη στην ευέλικτη υπηρεσία πληρωμής Public Now, Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει την ολοκλήρωση των αγορών σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική.

Και αν επιστρέφεις αργά από το νησί και ανησυχείς μήπως δεν προλάβεις να προμηθευτείς τα απαραίτηα, τα Public δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου και να παραλάβεις δωρεάν από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί σε όλη την Ελλάδα, την ίδια κιόλας ημέρα. Διαφορετικά, υπάρχει πάντα η επιλογή της υπηρεσίας Public Locker pick-up 24/7  για να παραλάβεις οποιαδήποτε στιγμή σε εξυπηρετεί, έως και 48 ώρες από τη στιγμή της παράδοσης, επιλέγοντας ένα από τα τουλάχιστον 1.500 lockers σε όλη τη χώρα. 

Αν έχεις ονειρευτεί μια συναρπαστική σχολική χρονιά, τότε ο προορισμός είναι μόνο ένας: Τα Public!

ειδήσεις τώραPublicσχολική χρονιά