Market|20.11.2023 12:49

Η μεγαλύτερη Black Friday των Public είναι γεγονός κι εμείς ετοιμαζόμαστε για ατελείωτο shopping με πολύ δυνατές προσφορές!

Newsroom

Οι Black Friday προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από την Παρασκευή που μάς πέρασε στα Public και, φέτος, είναι μεγαλύτερες από ποτέ!

Σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, η μεγαλύτερη Black Friday των Public τρέχει ήδη, και εμείς τα «σηκώνουμε» όλα, απολαμβάνοντας τη μεγαλύτερη αγοραστική εμπειρία της χρονιάς, σε όλα τα φυσικά καταστήματα, αλλά και στο Public.gr!

Top Black Friday Deals που αξίζει να προλάβουμε

Στη διευρυμένη γκάμα εκπτωτικών προϊόντων των Top Black Friday Deals αξίζει να προλάβουμε -μεταξύ άλλων-, το εντοιχιζόμενο Σετ Φούρνος και Εστία Candy που είναι διαθέσιμο με έκπτωση -26%, μόλις στα 399€ από 538€. Ωστόσο, και για αυτούς που περίμεναν τη Black Friday για να αποκτήσουν νέο smartphone τα Public προσφέρουν το Samsung Galaxy A23 από το best-seller brand Samsung με έκπτωση 34%, δηλαδή από 299€ μόνο 199€. Τέλος, και για όσους αναζητούν νέα τηλεόραση, τα Public έχουν τη λύση, με το κορυφαίο μοντέλο Samsung OLED 55" 4K, μόνο στα 1.599€, από 2.499€. 

Τα πιο Black Friday deals σε 450.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες: τεχνολογία με smartphones, tablets, laptops και πολλά ακόμη, οικιακές συσκευές με ψυγεία και πλυντήρια/στεγνωτήρια, προϊόντα ψυχαγωγίας όπως τηλεοράσεις & είδη lifestyle μάς περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και να τα αποκτήσουμε, και με 3 άτοκες δόσεις με Klarna!

Τα πιο δυνατά Black Friday deals φέτος συγκεντρώθηκαν στα Public ώστε, όποιος τύπος καταναλωτή και αν είστε, ό,τι προϊόν και αν ψάχνετε, να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας! Αν ανήκετε σε αυτούς που «παθαίνουν λαλά» με τις τόσο χαμηλές τιμές, «θα τα δείτε όλα» στα Public με πληθώρα από είδη τεχνολογίας, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, προϊόντα ψυχαγωγίας και φυσικά, είδη lifestyle με δυνατή έκπτωση, για να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας και να ανανεώσετε τον χώρο σας – χωρίς να επιβαρύνετε το budget σας!

Αγοράζουμε τώρα, πληρώνουμε αργότερα - «Γιατί μπορούμε» και στην Black Friday

Και αυτοί που προτιμούν να αγοράζουν τώρα αλλά να πληρώνουν αργότερα «γιατί μπορούν», όμως, θα βρουν τις πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις πληρωμής χωρίς πιστωτική κάρτα- φυσικά στα Public. Η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, διαθέσιμη σε φυσικά καταστήματα αλλά και για online αγορές, μάς δίνει τη δυνατότητα πληρωμής σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις. Κι επειδή, όταν λέμε ότι τα Top Black Friday Deals των Public απευθύνονται σε όλους το εννοούμε, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα σάς εξυπηρετεί, όπου και θα δημιουργήσετε στα μέτρα σας, το ιδανικό για εσάς πλάνο χαμηλών δόσεων  μέσω Flex Pay και να είστε ξέγνοιαστοι.

Φέτος, οι μεγαλύτερες Black Friday προσφορές είναι στα Public- μη χάνετε άλλο χρόνο, κάντε «κλικ» στο Public.gr, για να τις ανακαλύψετε και να τις κάνετε δικές σας!

ειδήσεις τώραBlack FridayπροσφορέςεκπτώσειςPublic