Η Πειραιώς μειώνει κατά 50% την προμήθεια του IRIS για τις επιχειρήσεις
NewsroomH Πειραιώς ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και προχωρά σε αναπροσαρμογή της πολιτικής προμηθειών της για να στηρίξει ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς προχωρά σε νέα μείωση κατά 50% στο τιμολόγιο χρεώσεων της διατραπεζικής υπηρεσίας?IRIS payments?για επαγγελματική χρήση, με στόχο να ενθαρρύνει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και να διευκολύνει περαιτέρω την αποδοχή άμεσων πληρωμών από ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.
Επιπλέον, η Τράπεζα?για την περαιτέρω ενίσχυση της προσβασιμότητας στις τραπεζικές υπηρεσίες της, μηδενίζει την προμήθεια εξερχόμενης μεταφοράς πίστωσης έως 15.000 ευρώ από ιδιώτη μέσω Phone Banking καθώς και την προμήθεια για την πληρωμή πιστωτικής κάρτας άλλης Τράπεζας από ιδιώτη μέσω Phone Banking. Σήμερα, η προμήθεια και στις δύο κατηγορίες συναλλαγών ανέρχεται σε 6 ευρώ.
Η Πειραιώς επικαιροποιεί συνεχώς την πολιτική προμηθειών της για να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και τις ανάγκες των πελατών της.
- Μινεάπολη: Οργή για τη δολοφονία του 37χρονου από βετεράνο πράκτορα - Ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές
- Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας
- «Το περίμενα» λέει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε 13χρονο μαθητή στις Σέρρες
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»