Moto|07.10.2022 10:06

Triumph: Παρουσίασε τη Speed Triple 1200 RR Bond Edition στην Intermot 2022

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Speed Triple 1200 RR Bond Edition
Speed Triple 1200 RR Bond Edition
Speed Triple 1200 RR Bond Edition
Speed Triple 1200 RR Bond Edition
Speed Triple 1200 RR Bond Edition
Speed Triple 1200 RR Bond Edition

Το εργοστάσιο του Hinckley αποφάσισε να τιμήσει τα 60 χρόνια ταινιών James Bond, με την παρουσίαση της νέας Speed Triple 1200 RR Bond Edition. Η παραγωγή της θα είναι στα 60 κομμάτια, όσα ακριβώς και τα χρόνια που υπάρχει ο Βρετανός πράκτορας.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της Triumph και Bond -δύο εμβληματικά ονόματα της Βρετανίας- στην τελευταία ταινία του θρυλικού πράκτορα, “No time to die”, η εταιρεία αποφάσισε να την αξιοποιήσει για τη δημιουργία μιας νέας ειδικής έκδοσης. Στην ταινία βέβαια, την τιμητική τους είχαν οι Tiger 900 και η Scrambler 1200, με την τελευταία μάλιστα, να έχει ήδη κυκλοφορήσει και εκείνη ως “Bond” έκδοση.

Αυτή τη φορά, όμως, επιλέχθηκε μία αμιγώς ασφάλτινη μοτοσυκλέτα. Έτσι, η Speed Triple 1200 RR, άλλαξε γραφικά με μία νέα τριχρωμία να τη στολίζει. Τα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, κοσμούνται από το λογότυπο “60 Years of Bond”. Στο πάνω μέρος τώρα του ρεζερβουάρ, υπάρχουν και οι 25 ταινίες James Bond, γραμμένες με τις αυθεντικές γραμματοσειρές τους, ενώ στο cockpit, βρίσκεται ένα σχέδιο του κλασσικού πιστολιού που έχει χρησιμοποιήσει, στις ταινίες του, ο James Bond. Επιστέγασμα όλων αυτών, είναι οι χρυσές λεπτομέρειες και τα χρυσά λογότυπα, που σε συνδυασμό με το χρυσό πιρούνι της Ohlins, ολοκληρώνουν τη μοναδική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Κάθε μοτοσυκλέτα που θα παραχθεί θα φέρει, πάνω στην τιμονόπλακα αύξοντα αριθμό από το 1 έως το 60, δίπλα από το λογότυπο Bond 60.

Μαζί με κάθε μοτοσυκλέτα, η Triumph, θα παρέχει στον ιδιοκτήτη της και μία κουκούλα με λογότυπα 007. Όπως σε κάθε μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής, θα παραδίδεται στον αγοραστή και πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από τον CEO της εταιρείας, Nick Bloor.

Σημειώστε πως κατά τα άλλα η μοτοσυκλέτα δεν έχει διαφορές από τη βασική έκδοση της Speed Triple 1200 RR, που είναι ήδη στην παραγωγή.

μηχανήΤζέιμς Μποντειδήσεις τώρα