Moto|30.10.2022 08:54

Honda CB500X: Η παρουσίαση του MOTO στο OPENTV

Θάνος Αμβροσιάδης-Φελούκας
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X

Πατώντας το ΜΠΛΕ κουμπί στην τηλεόρασή σας καθώς είσαστε συντονισμένοι στο OIPENTV, το ανοικτό κανάλι, μεταφέρεστε απευθείας στην παρουσίαση του νέου Honda CB500X!

Με την τελευταία του ανανέωση, το ιδιαίτερα πετυχημένο εμπορικά CB500X, έφτασε στην ολοκλήρωσή του. Στην τέταρτη πλέον γενιά του δέχτηκε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη και συμπλήρωσε τα κενά που δημιουργήθηκαν από την αυξημένο ανταγωνισμό.

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το CB500X η θέση του ήταν στην κατηγορία των μοτοσυκλετών δρόμου, με ξεκάθαρο πεδίο δράσης τους ασφάλτινους δρόμους. Ο εμπρός τροχός των 17” και τα ασφάλτινα ελαστικά έμειναν για δύο ολόκληρες γενιές, μέχρι να φτάσουμε στην Euro 5 εποχή όπου η Honda αποφάσισε να διαχωρίσει περισσότερο τα μηχανικά μέρη του CB500X από του γυμνού CB500F, τοποθετώντας εμπρός τροχό 19” και πιο “on-off” ελαστικά και αναρτήσεις. Όμως παρά τις συνεχείς αλλαγές στις αναρτήσεις σε κάθε νέα γενιά που παρουσίαζε, το CB500X είχε πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης ως προς τα δυναμικά χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση αρκετών «αντίγραφων» από την Κίνα που αποδείχτηκαν ανώτερα σε αυτόν τον τομέα, διαθέτοντας πιο ποιοτικές αναρτήσεις της ΚΥΒ με ρυθμίσεις και πιο ισχυρά φρένα της Nissin. Προφανώς το όνομα της Honda, η δοκιμασμένη ποιότητα κατασκευής και η εμπορική επιτυχία του CB500X, δικαιολογούσαν την ακριβότερη τιμή του, αλλά όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η στασιμότητα είναι πάντα η βασική αιτία που σε προσπερνούν οι αντίπαλοι. Έτσι για το 2022 η Honda παρουσίασε την τέταρτη κατά σειρά γενιά του CB500X, η οποία εμφανισιακά μπορεί να μην μοιάζει εντελώς νέα, όμως ως προς τις ικανότητές της αποτελεί την πιο ουσιαστική αναβάθμιση που έχει γίνει έως σήμερα στο συγκεκριμένο μοντέλο από την Ιαπωνική εταιρεία.

Δείτε την παρουσίαση του ΜΟΤΟ στο OPENTV

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Hondaειδήσεις τώραμοτοσικλέτα