Moto|14.12.2023 19:00

Όλες οι μοτοσυκλέτες του 2024 από την EICMA 2023 στο OPENTV

Newsroom

Το ΜΟΤΟ με την υποστήριξη της STOIXIMAN, φέρνει όλα τα μοντέλα του 2024 από τη διεθνή έκθεση της EICMA στην πλατφόρμα του OPENTV, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του περιοδικού, το οποίο έδωσε το παρόν στη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας στον κόσμο!

Το πρώτο μέρος του χορταστικού VIDEO διάρκειας μίας ώρας με τα νέα μοντέλα για το 2024, νεωτεριστικά  αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, βρίσκεται ήδη στην ενότητα MOTO του OPENTV, του καναλιού που στηρίζει την μοτοσυκλέτα.

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ή πατώντας το μπλε κουμπί του τηλεκοντρόλ μπορούν όλοι να δουν χωρίς χρέωση την ξενάγηση του MOTO στους αχανείς χώρους της EICMA του 2023. Με στόχο πάντα την έγκυρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, η εκπομπή του MOTO συνοψίζει στα καίρια σημεία που πρέπει κανείς να συγκρατήσει, προκειμένου να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι έρχεται το 2024.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 16-17/12, έρχεται το β’ μέρος που θα ολοκληρώσει την παρουσίαση των νέων μοντέλων μοτοσυκλετών, αλλά και όλη την επικαιρότητα από την αγορά αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας.

μοτοσυκλέταStoiximanειδήσεις τώρα