Moto|03.01.2024 08:10

Honda Africa Twin Adventure Sports 2024 - Παρουσίαση στο OPEN TV

Κώστας Γκαζής
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Εντυπωσιακή ήταν η αρχική απήχηση της αναλυτικής παρουσίασης του Africa Twin Adventure Sports 2024 στην πλατφόρμα του OPENTV, στην ενότητα του MOTO, όπου παρουσιάζονται όλες οι αλλαγές της νέας έκδοσης και πιο συγκεκριμένα αυτής με το DCT κιβώτιο.

Το MOTO δοκίμασε πρώτο επί ελληνικού εδάφους την ανανεωμένη έκδοση Adventure Sports του Africa Twin, με βασική αλλαγή για το 2024 τον μπροστινό τροχό 19 ιντσών ,τονίζοντας έτσι περισσότερο τον τουριστικό -και ασφάλτινο- χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, ενώ παράλληλα για τη νέα χρονιά έχει αυξηθεί και η ροπή,

Το κόστος του μοντέλου δοκιμής αγγίζει τα 22.150€, όντας η ακριβότερη έκδοση του Africa Twin, με την απλή να ξεκινά από τα 15.850€, ενώ προσθέτοντας 3.000€ ο αγοραστής μπορεί να αποκτήσει την φθηνότερη έκδοση της Adventure Sports. Τα χρήματα αυτά δικαιολογούνται από τον συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό, τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τον πλήρη εξοπλισμό που διαθέτει.

Σε επόμενο τεύχος του MOTO έρχεται η πλήρης δοκιμή του με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης έκδοσης, έναντι του προκατόχου της. Στο παρακάτω VIDEO ωστόσο, μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθήσει την πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του πληρέστερα εξοπλισμένου Africa Twin Adventure Sports 2024:

μηχανήειδήσεις τώρα