Μουσική|07.08.2020 13:55

Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος: Μουσικές βραδιές στο Ξέφωτο του Πάρκου

Ντέπη Χιωτοπούλου

Κάθε Τρίτη στις 21.00, το Ξέφωτο υποδέχεται όσους βρίσκονται στην αυγουστιάτικη Αθήνα, προσφέροντας δροσερές μουσικές βραδιές με τον Βαγγέλη Γερμανό, τη Nalyssa Green και τον Vassilikos. Πρόκειται για μαγνητοσκοπημένες, τις συναυλίες αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο της σειράς #snfccAtHome: music του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ετσι, την ερχόμενη Τρίτη 11 Αυγούστου, ο Βαγγέλης Γερμανός ερμηνεύει με τη συνοδεία της ακουστικής του κιθάρας, επιλογές από την ιστορία του, αντικατοπτρίζοντας με αμεσότητα τις ανθρώπινες σχέσεις σε τραγούδια που ενοποιούν καθολικά και αιώνια ζητήματα. Στις 21.00 θα προβληθεί σε μεγάλη οθόνη στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος η συναυλία του Βαγγέλη Γερμανού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου 2020, ζωντανά από τον Θόλο, στον Λαβύρινθο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. 

Τη σκυτάλη θα πάρει η ταλαντούχα συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Nalyssa Green, με τη χαρακτηριστική ατμοσφαιρική φωνή της, την Τρίτη 18 Αυγούστου.

Και την τελευταία Τρίτη του Αυγούστου, 25 του μηνός, ο Vassilikos μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο στις ενορχηστρώσεις και τη σύμπραξη του Ventus Ensemble, παρουσιάζει στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ τραγούδια και διασκευές από το ξεκίνημά του ως το πρόσφατο άλμπουμ τουAmazing Grey.

Ώρες λειτουργίας

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και ο Στίβος, Φάρος λειτουργούν Δευτέρα-Πέμπτη 06.00-00.00 και Παρασκευή-Κυριακή 06.00-02.00. Αντίστοιχα, το Κέντρο Επισκεπτών είναι ανοιχτό 09.00-22.00.

Να σημειωθεί ότι για την ασφάλεια και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχει σχεδιαστεί μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

συναυλίεςΚέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος