Μουσική|04.11.2020 15:37
Drake: Κατέρριψε ρεκόρ που είχαν μέχρι τώρα οι Αρίθα Φράνκλιν και Στίβι Γουόντερ
NewsroomΤο τραγούδι του Καναδού ράπερ πρώτα έφθασε στο νούμερο 2 στο chart του Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs και στη συνέχεια έφθασε στο No. 1. Το «Laugh Now Cry Later» είναι τώρα το 21ο τραγούδι του Drake που φθάνει στην κορυφή, στο No. 1, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχαν έως τώρα η Αρίθα Φράνκλιν και ο Στίβι Γουόντερ.
Το τραγούδι, το οποίο ο Drake ερμηνεύει με τον Αμερικανό ράπερ Lil Durk αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ του Certified Lover Boy που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021.
Αιφνιδίως, χρειάστηκαν 11 εβδομάδες για να φθάσει το τραγούδι στην κορυφή, αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ιστορία του Drake.
Το 2015 η επιτυχία του «Hotline Bling» βρέθηκε στο No. 1 μετά από 15 εβδομάδες στα charts.
Διαβάστε ακόμη
- «Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά
- Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
- Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
- Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη