Κορονοϊός: Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου dj Delibel - Πάλευε τρεις βδομάδες στη ΜΕΘ
NewsroomΗ είδηση του θανάτου του 39χρονου dj Decibel από κορονοϊό προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο 39χρονος Δημήτρης Μπέλλος που ήταν γνωστός ως dj Decibel είχε νοσήσει από κορονοϊό και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς χωρίς να έχει κανένα υποκείμενο νόσημα.
Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα μόλις 40 ημερών. Μάλιστα, την γέννηση του τελευταίου παιδιού την είχε δημοσιοποιήσει ο ίδιος στο facebook ανεβάζοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο και γράφοντας: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε γνωστούς και φίλους που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη