Λάνα Ντελ Ρέι: Νέο βήμα για την τραγουδίστρια του «Born To Die»
NewsroomΗ Λάνα Ντελ Ρέι είναι έτοιμη να εξελίξει τα ταλέντα της μέσα στο 2019. Η νεοϋορκέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός άρχισε να γράφει τραγούδια στα 18 της, ενώ ξεκίνησε να τραγουδάει όταν ήταν μικρή στην εκκλησιαστική χορωδία.
Ενώ κάνει τις τελευταίες διορθώσεις στο επερχόμενο νέο της τραγούδι αποκάλυψε ότι σύντομα θα μπορέσει να προσθέσει στο βιογραφικό της και την ιδιότητα της ποιήτριας.
«Καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω να απολαύσετε το νέο μου τραγούδι», έγραψε στο Instagram και πρόσθεσε: «Επίσης την περασμένη εβδομάδα τελείωσα ένα βιβλίο με ποιήματα, τα οποία έγραψα τους τελευταίους 13 μήνες και θα το εκδώσω αργότερα».
Η Ντελ Ρέι είχε μιλήσει για την ποιητική της συλλογή και τον περασμένο Σεπτέμβριο χωρίς να αποκαλύψει πότε και ποιος θα εκδώσει το βιβλίο της, αν και τότε είχε σημειώσει ότι φλερτάρει με την ιδέα να της αυτοδημοσίευσης.
Επιπλέον η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει το πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο «Norman F-king Rockwell».
- Δύσκολες ώρες στη Βοιωτία: Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά το Πόρτο Γερμενό - Live οι εξελίξεις από όλα τα μέτωπα
- Το drone του ethnos.gr στο Ποικίλο Όρος: Η καταστροφή από ψηλά μετά τη μεγάλη φωτιά
- Πύραυλος της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν να συγκρουστεί με τη Σελήνη - Έρχεται έκρηξη τριών τόνων TNT
- Οι ματωμένες γροθιές... και πατούσες του καράτε: Δύο άνδρες και τα σκυλιά τους ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά