Μουσική|18.01.2021 23:24
Πέθανε ο Ηλίας Μαρινάκης, μπασίστας των Πελόμα Μποκιού
NewsroomΠέθανε ο Ηλίας Μαρινάκης, μπασίστας του θρυλικού συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού το απόγευμα της Δευτέρας.
Tην είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του, Τάκης, ο οποίος επίσης υπήρξε μέλος του γκρουπ, που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1970. «Ο αδελφός μου ο Ηλίας, ταλαντούχος μουσικός, ταλαιπωρήθηκε από την χρόνια ασθένειά του. Αγαπητός σε όλους. Δεν θα τον ξαναδούμε» έγραψε ο Τάκης Μαρινάκης στο Facebook ανακοινώνοντας την δυσσάρεστη είδηση του θανάτου του.
Οι Πελόμα Μποκιού, υπήρξαν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ψυχεδελικής νεολαίας, στην Εποχή της Δικτατορίας και το συγκρότημα μέσα από το οποίο μας συστήθηκε ο Βλάσσης Μπονάτσος.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
- Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
- Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA