Μουσική|19.07.2021 09:36

Φιλιώ Πυργάκη: Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Newsroom

Δύσκολες ώρες περνά η Φιλιώ Πυργάκη, η οποία έχασε τον σύζυγό της, Δημήτρη Κωστόπουλο, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του, καθώς και η ίδια παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και η κατάσταση της υγείας της είναι επιβαρυμένη.

«Η Φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο, όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει» δήλωσε πηγή από το στενό φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Η κηδεία του Δημήτρη Κωστόπουλου έγινε στο χωριό Περδικονέρι Γορτυνίας, εκεί, όπου είχε γεννηθεί, παρουσία φίλων και συνεργατών.

Η Φιλιώ Πυργάκη γεννήθηκε στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Μετακόμισε στην Αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 1967 και λεγόταν «Βαρέθηκα τα νιάτα μου», με μουσική και στίχους του Κώστα Κοντογιώργη, ο οποίος την είχε εντάξει στην ορχήστρα του. Αργότερα, αναγνωρίστηκε στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού και παράλληλα συνεργάστηκε με μεγάλους και σπουδαίους μουσικούς.

Διαβάστε επίσηςΠέθανε σε ηλικία 81 ετών η διάσημη Ιταλίδα τραγουδίστρια Μίλβα

τραγουδίστριαΦιλιώ Πυργάκηδημοτικό τραγούδιθάνατοςκαρκίνος