Μουσική|16.01.2019 19:11

Αναβάλλονται οι συναυλίες των Πυξ Λαξ (vids)

Αναστασία Κουκά

Τελικά δεν θα δούμε ζωντανά τους Πυξ Λαξ τον Μάρτιο στην Αθήνα. Μπορεί η εταιρεία που τους εκπροσωπεί να μην έχει βγάλει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος που είχαν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου στο «Pireaus Academy» τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα σταμάτησε ξαφνικά η προπώληση των εισιτηρίων για τις συγκεκριμένες συναυλίες από το Ηunter Agency (την πρώην Ticket House) απ’ όπου διατίθενται πλέον τα εισιτήρια για τις μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Νίκος Λώρης μετά την αναστολή λειτουργίας της Di-Di Music και το επιχειρηματικό «διαζύγιό» του με τη Νανά Τράντου.

Οι Πυξ Λαξ γιόρτασαν το περασμένο καλοκαίρι τα 30 χρόνια τους με μια μίνι περιοδεία η οποία περιλάμβανε ζωντανές εμφανίσεις σε ΟΑΚΑ, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Κύπρο. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας είχαν δηλώσει ότι πλέον θα δίνουν κατά καιρούς κοινές συναυλίες και θα ηχογραφούν από κοινού τραγούδια παράλληλα με τις προσωπικές τους δουλειές.

Οι επόμενες συναυλίες τους πάντως θα πραγματοποιηθούν εκτός Ελλάδας, στο «Melrose Ballroom» της Νέας Υόρκης, στις 22 και 23 Μαρτίου.

Πυξ Λαξσυναυλία