Μουσική|15.06.2021 16:52

Μήπως έχεις φωτιά: Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη συνεργάζεται με τον Σπύρο Γραμμένο στο νέο της τραγούδι

Newsroom

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Σπύρο Γραμμένο ως δημιουργό και παρουσιάζουν το νέο τραγούδι «Μήπως έχεις φωτιά;». Μία ρυθμική, ατμοσφαιρική μπαλάντα με την ενορχηστρωτική ματιά του Κώστα Μιχαλού.

Ο Γιάννης Μαργετουσάκης και ο Θάνος Λυμπερόπουλος προσέγγισαν το «Μήπως έχεις φωτιά;» με παιχνιδιάρικη διάθεση και ουσιαστικά μας μίλησαν μέσα από τους πρωταγωνιστές του βιντεοκλίπ, που δεν είναι άλλοι από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη και τον Σπύρο Γραμμένο, για τη μοναξιά και την ανάγκη για επικοινωνία και τρυφερότητα.

Διαβάστε επίσηςΣπύρος Γραμμένος: «Το πολιτικό σύστημα φαίνεται παλιό, ξεπερασμένο και βρώμικο»

Έπαιξαν οι μουσικοί Αλέξανδρος Μυλωνάς (μπάσο), Χάρης Παρασκευάς (τύμπανα) και Kώστας Μιχαλός (ηλεκτρική κιθάρα – programming). Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο studio Praxis από τον Κώστα Χαϊκάλη, ενώ το mastering έγινε από τον Κώστα Παρίσση.

Λίγα λόγια για τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής).

Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας) και πλέον διδάσκει και η ίδια φωνητική.

Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όλες οι ειδήσεις

Eva Herzigova: Διακοπές στη Σαντορίνη για το διάσημο μοντέλο των 90ς

Παναγιώτα Βλαντή: Γάμος στην Ύδρα για την ηθοποιό - «Τον θαυμάζω γιατί έχει παλέψει στη ζωή του»

Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

Σπύρος ΓραμμένοςΖαχαρούλα ΚληματσάκηΧανιάφωτιά