Μουσική|30.06.2021 14:44

Athens Music Week: Tο μεγαλύτερο μουσικό Conference & Showcase Festival στην Ελλάδα

Newsroom

H κορύφωση της hybrid εβδομάδας και τελευταία ημέρα του Athens Music Week 2021, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο συνεδριακό όσο και μουσικό.

Από νωρίς το απόγευμα, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, είδαμε στις οθόνες μας τον μοναδικό Shabaka Hutchings σε ένα panel για την έκρηξη της Jazz σκηνής. Ακούσαμε γυναικείες ηγετικές φιγούρες να συζητούν για το πώς σπάει το καθιερωμένο “boys-club” της Μουσικής Βιομηχανίας, μάθαμε τεχνικές ώστε να δημιουργούμε το ιδανικό πλάνο διαφήμισης, πώς ετοιμάζουμε το τέλειο rider αλλά και το πως στήνουμε μια καμπάνια crowd-funding. 

Τέλος, παρακολουθήσαμε τον θρύλο του ροκ Eric Burdon, σε μια πολύ προσωπική συζήτηση με την Έφη Παπαζαχαρίου. Για "πρακτικούς" λόγους, δεν αναφερόμαστε στις υπόλοιπες ημέρες του φεστιβάλ, καθώς θα χρειαστεί να γράφουμε για ώρες! Όσοι ενδιαφέρεστε πάντως, μπορείτε να ανακαλύψετε όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο ("on demand") στο www.athensmusicweek.gr 

Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη συναυλία - μια από τις ελάχιστες που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας - στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Πρώτοι επι σκηνής οι Atomic Love, δεμένοι και μελωδικοί κατάφεραν να μας δροσίσουν, με τον indie ήχο τους και την αέρινη φωνή της Εύας, σε ένα κυριολεκτικά καυτό απόγευμα. Τη σκυτάλη πήρε έπειτα ο εκρηκτικός emo ράπερ Solmeister και οι Cool Kids Never Die band προσφέροντας ένα εντυπωσιακό live show, για να έρθει ως «λύτρωση» η πραγματικά αποθεωτική, πρώτη, ζωντανή εμφάνιση του εξαιρετικού Good Job Nicky - δικαιώνοντας τον τίτλο του επόμενου Έλληνα pop σταρ. 

Παρέα την με την μπάντα του μοίρασαν ταλέντο, νεανική ομορφιά, χαρά και αισιοδοξία στην πιο καυτή (κυριολεκτικά) βραδυά του καλοκαιριού. Και του χρόνου Athens Music Week, χωρίς μάσκες όρθιοι και αγκαλιασμένοι!

Όλες οι ειδήσεις

Self test: Αρχίζει ξανά η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία από 1η Ιουλίου- Ποιους αφορά

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν λεφτά - Αν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε

Εστίαση – Διασκέδαση: Πώς θα εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι στους μικτούς χώρους – Τι είπε ο Γεωργαντάς

Η κλοπή του αιώνα στο Παρίσι: Ο κλέφτης βρήκε κλειστό τον συναγερμό και σήκωσε πίνακες ανεκτίμητης αξίας

φεστιβάλΤεχνόπολη Δήμου ΑθηναίωνAthens Music Week