Μουσική|13.08.2021 11:16

Ios Festival: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο θέατρο Οδυσσέας Ελύτης

Newsroom

Την Τρίτη 17 Αυγούστου ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο θέατρο Οδυσσέας Ελύτης στην Ίο, στο πλαίσιο του IOS FESTIVAL. Παρέα με τους σταθερούς συνεργάτες του, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα και τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, γυρίζουν την Ελλάδα με μουσική που φύλαξαν σαν τα μάτια τους την περίοδο των περιορισμών.

Τραγούδια παλιά του τραγουδοποιού που όμως οι συνθήκες τους δίνουν άλλο νόημα, τραγούδια ολοκαίνουργια που συναντιούνται με τους φίλους τους λίγο πριν εκδοθούν, από τον επερχόμενο δίσκο του Φοίβου. Όλα αυτά –και μαζί τραγούδια που αγαπάμε και που μας έρχονται αυθόρμητα στο νου και στις πρόβες - σε ένα ταξίδι ηλεκτρικό και με διάθεση εγγύτητας, εμβολιασμένο με τις εμμονές μας και τις σταθερές αγάπες μας.

Συντελεστές: 

Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής
Eισιτήρια
: Είσοδος ελεύθερη.

T

Ο Φοίβος Δεληβοριάς φιλοξενεί στο Άλσος τον... εαυτό του και τα τραγούδια του

Tην Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και για μία μόνο μεγάλη συναυλία,  ο Φοίβος Δεληβοριάς φιλοξενεί στο Άλσος το...Φοίβο Δεληβοριά και ξανασυναντιέται επιτέλους με τα τραγούδια του!

Στο χώρο του «Άλσους» που ως «Tαρατσάρχης» φιλοξένησε τόσους φίλους και συναδέλφους τα τελευταία δύο καλοκαίρια, επιλέγει να φιλοξενήσει για μια βραδιά τον εαυτό του - ή μάλλον τους εαυτούς του, όπως αυτοί ξεδιπλώθηκαν μέσα από την μικρή προσωπική του ιστορία. 

Ο Φοίβος λοιπόν της «Παρέλασης» συναντιέται με εκείνον του «Χάλια», εκείνος του «Καθρέφτη» με εκείνον του «Αόρατου ανθρώπου» και η «Καλλιθέα» δίνει τη σκυτάλη στον καινούργιο του δίσκο «Μόνο ψέματα», που θα κυκλοφορήσει επιτέλους το χειμώνα και από τον οποίο  στη συναυλία του «Άλσους» θα δοθεί μια έντονη πρόγευση. 

Όλες οι ειδήσεις

Οι φωτιές «καίνε» το χαρτί των εκλογών και αναζωπυρώνουν τα σενάρια του ανασχηματισμού - Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης

Τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε από τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού

Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία - Ποιος θα διαχειρίζεται την περιουσία 60 εκατ.

Madonna: Η Λούρδη ξεσπά γιατί την αποκαλούν πλουσιοκόριστο - «Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά της μαμάκας»

Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix

Φοίβος ΔεληβοριάςΊοςφεστιβάλ