Μουσική|02.09.2021 09:45

Sting: Νέο άλμπουμ πριν από τις συναυλίες στο Ηρώδειο - Το πρώτο τραγούδι

Newsroom

Λίγες ημέρες πριν από την εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή Sting στο Ηρώδειο, ο 17 φορές βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «The Bridge», με πρώτο single το «If it is Love». Πρόκειται για ένα ρομαντικό τραγούδι που αγγίζει με την αισθαντική φωνή του καλλιτέχνη.

Το album “The Bridge” δημιουργήθηκε εν μέσω πανδημίας και μέσα από πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα του καλλιτέχνη. Τα ολοκαίνουργια τραγούδια του album αποτελούν έμπνευση του Sting από ποικίλα είδη μουσικής που έχει δοκιμάσει καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπως rock n’ roll, jazz, classical & folk.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown της περσινής χρονιάς από ένα σύνολο μουσικών συμπεριλαμβανομένων των Dominic Miller (guitar), Josh Freese (drums), Branford Marsalis (saxophone), Manu Katché (drums), Martin Kierszenbaum (keyboards), Fred Renaudin (synthesizer). Τα τραγούδια είναι σε παραγωγή των Sting & Martin Kierszenbaum και σε μίξη των Robert Orton, Donal Hodgson & Tony Lake.

Ακούστε το “If It’s Love”, εδώ!

Οι συναυλίες στο Ηρώδειο

Οι Cherrytree Music Company, Live Nation και High Priority Promotions παρουσιάζουν τον Sting σε δύο μοναδικές συναυλίες στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021. Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 12μμ. Στο πλευρό του Sting και στις δύο συναυλίες θα βρίσκεται ως καλεσμένος ο Joe Sumner.

Η συναυλία του «Sting My Songs» είναι ένα πληθωρικό και δυναμικό σόου, στο οποίο ο καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, από την πολυβραβευμένη και πλούσια καριέρα του με το συγκρότημα των «The Police», αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης. Το show του θα είναι «μια αριστουργηματική εμφάνιση από την αρχή έως το τέλος», που θα «οδηγεί τους fans σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο», με επιτυχίες όπως «Fields of Gold», «Shape of my Heart», «Roxanne» και «Demolition Man», διαμορφώνοντας ένα αξέχαστο show. Θα ακουστούν επίσης τα «Englishman In New York», «Every Breath You Take», «Roxanne», «Message In A Bottle» και πολλά άλλα.

Ο Sting θα συνοδεύεται από ένα ηλεκτρικό, ροκ σχήμα με τους Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα), μαζί με τους Melissa Musique και Gene Noble (φωνητικά). 

Συνθέτης, μουσικός, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας, ακριβιστής, ο Sting έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες εν ζωή. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ έχει αποσπάσει 17 μουσικά βραβεία Γκράμι, τιμητική αναφορά στο Rock n’ Roll Hall of Fame, αλλά και τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Μερικές από τις πιο τεράστιες επιτυχίες του είναι τα «Englishman in New York», «Fields of Gold», «Shape of my heart», «So lonely», «Roxanne», «Every breath you take», «Fragile» και πολλά πολλά άλλα, τα οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο Ηρώδειο.

Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια επισκεφτείτε το www.Sting.com.

Όλες οι ειδήσεις

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εκείνη δεν γυρίζει στο Μονακό - Φήμες τους θέλουν ήδη χωρισμένους

Ζαχαρούλα Κληματσάκη: Στήνει μια μουσική γιορτή στην όμορφη ταράτσα του «Micraasia - Fez»

Mad Clip: Ποιος ήταν ο δημοφιλής τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Κάνω εμπορική την αλητεία μου»

συναυλίαΗρώδειοSting