Μουσική|05.09.2021 22:42

Miles Kane: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ - Ο Jimmi Simpson πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ του

Newsroom

Με το «Don’t Let It Get You Down», ο Miles Kane αποδεικνύει πως βρίσκεται στην καλύτερη του φάση, γεμάτος ενέργεια και δημιουργικότητα. Το τραγούδι ξεκινάει με ένα sample του διάσημου κωμικού Paul O’Grady. Παράλληλα, κυκλοφόρησε και το βιντεοκλίπ του single με σκηνοθέτη τον James Kelly και πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Jimmi Simpson (Black Mirror, It’s Always Sunny In Philadelphia, Westworld, House Of Cards).

Το τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ του Miles Kane ξεκίνησε να παίρνει μορφή μετά από ένα session με το psych-rock ντουέτο Sunglasses For Jaws στο στούντιο τους. «Μου μετέδωσαν την ενέργειά τους, το γούστο αλλά και τις γνώσεις τους πάνω στη μουσική. Ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα μεγάλος σε ηλικία» λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Το «Change The Show» είναι ένα άλμπουμ που αντιπροσωπεύει τον Miles Kane απόλυτα. Γοητευτικά αυθεντικό, δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην pop μουσική σήμερα.  Ένα άλμπουμ που νέοι και παλιοί fans περιμένανε πολύ καιρό. Χωρίς να λείπουν οι επιρροές από την κλασσική και glam ροκ μουσική, όπως και στους προηγούμενους δίσκους του που λάτρεψε το κοινό, σε αυτό το άλμπουμ επικεντρώνεται περισσότερο στην soul, την R&B των 50’s και στη Motown.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα - «Είναι πολύ γλυκό που δουλεύω με τη μαμά μου» λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης

Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Έφερε την ποίηση στα χείλη των Ελλήνων»

Ελένη Ροδά για θιασάρχη: «Με στρίμωξε στο αυτοκίνητό του, τον έσπρωχνα, του φώναζα»

Χίλαρι Μαντέλ: Η συγγραφέας επικρίνει τον Μπόρις Τζόνσον και ζητά «να ξαναγίνει Ευρωπαία»

βιντεοκλίπάλμπουμ