Μουσική|05.10.2021 19:57

Adele: Eπιστρέφει και επίσημα με νέο τραγούδι - Η ανάρτηση στο Instagram

Newsroom

Η Adele επιστρέφει με νέο τραγούδι, έπειτα από έξι χρόνια και έδωσε μία μικρή, πρώτη «γεύση» με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. «Easy On Me - 15 Οκτωβρίου» έγραψε στη λεζάντα, δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων.

Την ίδια ώρα, μια σειρά από διαφημιστικές πινακίδες εμφανίστηκαν σε διάφορες περιοχές του πλανήτη -Αγγλία, Αυστραλία, Βόρεια Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Μαλαισία, Μεξικό, Νότια Κορέα, Ολλάνδία Σιγκαπούρη, Σκωτία, Σουηδία και Φιλιππίνες-, που έγραφαν τον αριθμό «30».

Αρκετοί από τους θαυμαστές της Adele σχολιάζουν πως το «30» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ, καθώς συμβαδίζει με τη λογική των προηγούμενων δισκογραφικών δουλειών της («19», «21» και «25»). Παράλληλα, φήμες θέλουν ότι η δημιουργία του δίσκου ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια ήταν 30 ετών, πριν το διαζύγιο με τον σύζυγό της Simon Konecki το 2019.

T

Adele: Αναδείχθηκε γυναίκα καλλιτέχνης του αιώνα με τις καλύτερες πωλήσεις άλμπουμ

Η Adele ανακηρύχθηκε η γυναίκα καλλιτέχνης του αιώνα με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντας πίσω τις Madonna, P!nk και Rihanna. Τα στατιστικά στοιχεία παρουσιάστηκαν ενόψει της Εθνικής Ημέρας Άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία για τέταρτη φορά θα εορταστεί αυτό το μήνα, με φετινό θέμα «Γιορτάζοντας τις Γυναίκες της Μουσικής».

T
T

Στην ανακοίνωση του εορτασμού, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αποκαλύπτεται ποιες είναι οι γυναίκες τραγουδίστριες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις άλμπουμ από το 2000, καθώς και τα πιο εμπορικά άλμπουμ γυναικών καλλιτεχνών. Η τραγουδίστρια από το Λονδίνο βρίσκεται στην κορυφή του chart της Βρετανικής Φωνογραφικής Βιομηχανίας (BPI), καθώς και τα τρία άλμπουμ της είναι στη δεκάδα των άλμπουμ γυναικών καλλιτεχνών με τις καλύτερες πωλήσεις.

T

Το δεύτερο άλμπουμ της Adele, «21» με έξι εκατομμύρια αντίτυπα, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι στην κορυφή της λίστας των άλμπουμ γυναικών καλλιτεχνών.

Πέθανε ο πατέρας της Adele

Ο πατέρας της Adele έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών τον περασμένο Μάϊο, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Η τραγουδίστρια δεν είχε σχέσεις με τον Μαρκ Έβανς για πολλά χρόνια. Η 33χρονη είχε μιλήσει δημόσια για την προβληματική τους σχέση. «Έκανε πολλές προσπάθειες να καλυτερεύσει την κατάσταση αλλά οι προσπάθειές του ήταν άκαρπες» ανέφερε πηγή στη «Sun».

Η οριστική ρήξη μεταξύ τους έγινε το 2011, όταν ο Μαρκ ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του πως η διάσημη τραγουδίστρια πάλεψε σκληρά να βρει την αγάπη λόγω των ζητημάτων εγκατάλειψής της. Αυτή η δήλωση φαίνεται ότι έκανε την Adele να δυσαρεστηθεί για τις αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή, και ένα χρόνο αργότερα είχε δηλώσει στην αμερικανική Vogue. «Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να έχω σχέσεις μαζί του. Το κατέστρεψε. Δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για εμένα. Γιατί δεν υπάρχει κάτι που θα με στεναχωρούσε περισσότερο από το να δωροδοκείται ο μπαμπάς μου από τον Τύπο».

Ο Έβανς είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποτυχία του ως πατέρας και είχε εξομολογηθεί ότι άφησε την Adele, όταν ήταν μόλις τριών ετών στη μητέρα της, Πένι Άντκινς.

Όλες οι ειδήσεις

Συγκίνησε η Νένα Μεντή για τον πρώτο της σύζυγο: «Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, δεν υπάρχει αυτό το σοκ»

Σώτη Τριανταφύλλου: «Συχνά μου έρχεται να φωνάξω: Ξυπνήστε, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει»

Ursula Corbero: Έκλαψαν και οι πέτρες - Η «Τόκιο» λέει αντίο στο La Casa de Papel

Μom's Spaghetti: Ουρές έξω από το εστιατόριο του Eminem για ένα πιάτο μακαρόνια

HBO Max: Έρχεται στην Ελλάδα με τη συνέχεια του «Sex and the City» και το «House of the Dragon»

instagramάλμπουμτραγουδίστριαΑντέλ