Μουσική|15.10.2021 22:53

Adele: Σαρώνει το νέο της τραγούδι «Easy on me» - Εκατομμύρια views και μία εξομολόγηση για τον χωρισμό

Newsroom

Έξι χρόνια μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ «25», με το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία, η Αντέλ (Adele) κάνει το απόλυτο comeback στη δισκογραφία, μία επιστροφή που περιμένουν πως και πως οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Easy on me». Το κομμάτι συγκέντρωσε πάνω από 8,5 εκατομμύρια views σε μερικές ώρες - μόνο στο Instagram - και αμέτρητα σχόλια... όλα θετικά.

«Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά ν' ακούσουν οι άνθρωποι τη δική μου πλευρά της ιστορίας, αυτή τη φορά» είπε η Adele σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue.

Στο κομμάτι, που διηγείται την προσωπική της ιστορία η Αντέλ, εξομολογείται την απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει τον εαυτό της για να λειτουργήσει η σχέση και ζητάει από τον σύντροφό της να αναγνωρίσει την προσπάθειά της μέχρι το τέλος. Μέχρι που παραδίνεται στην αποτυχία. Η χροιά και η ατμόσφαιρα του κομματιού θυμίζει το «Hello», είναι όμως πολύ πιο ώριμη και ειλικρινής. 

T

Αντέλ: «Επιτέλους είμαι έτοιμη να βγάλω το album μου»

Η παγκόσμια superstar Adele επιστρέφει με την κυκλοφορία του νέου της single και video «Easy On Me». Το track θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο και ολοκαίνουργιο album της Adele με τίτλο «30», το οποίο θα κυκλοφορήσει απο την Panik Records/Sony Music. Στις αρχές της εβδομάδας η Adele αποκάλυψε τα νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της album και την έμπνευση για τη δημιουργία του, με ένα προσωπικό σημείωμα στους θαυμαστές της, ενημερώνοντας τους ότι «επιτέλους είμαι έτοιμη να βγάλω το album μου».

Το video του «Easy On Me» γυρίστηκε πριν ένα μηνα στο Quebec και βρίσκει την Adele να συνεργάζεται ξανά με τον βραβευμένο στο Cannes Grand Prix σκηνοθέτη Xavier Dolan (Mommy, It’s Only The End The World). «Ειλικρινά ήλπιζα να συμβεί αυτό», σχολίασε ο Dolan. «Για μένα δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από τους καλλιτέχνες που επανασυνδέονται μετά από χρόνια χωρισμού. Έχω αλλάξει. Η Adele έχει αλλάξει. Και αυτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τον τρόπο με τον οποίο έχουμε εξελιχθεί και οι δύο και πως μείναμε πιστοί στα αγαπημένα μας πράγματα. Είναι όλα ίδια αλλά τόσο διαφορετικά».

Το video ξεκινάει στο ίδιο σπίτι που χρησιμοποίησε το ζευγάρι για τα γυρίσματα του smash hit single της Adele, το «Hello» του 2015.

Το 30 είναι η πρώτη νέα δουλειά της Adele από την κυκλοφορία του τρίτου της album 25, που βγήκε τον Νοέμβριο του 2015. Το νέο album είναι σε παραγωγή των Greg Kurstin, Max Martin, Shellback και Tobias Jesso Jr που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν αλλά και των νέων συνεργατών της, Inflo και Ludwig Göransson. 

«Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε»

Η Αντέλ ποζάρει στον φακό του Steven Meisel και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η βρετανική και αμερικανική Vogue φιλοξενούν ταυτόχρονα τον ίδιο cover star. «Ένιωσα ότι εξαφανιζόμουν στο φακό της κάμερας» δήλωσε η Adele για τις φωτογραφήσεις που έκανε, ενώ τόνισε πώς πλέον ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει και τι είναι αυτό που δεν θέλει. Στη συνέντευξή της, η ερμηνεύτρια μίλησε για την αλλαγή στο σώμα της, το διαζύγιό της, τον γιο της αλλά και τον νέο της σύντροφο, τον Rich Paul. «Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά ν' ακούσουν οι άνθρωποι τη δική μου πλευρά της ιστορίας, αυτή τη φορά».

Αποκάλυψε ότι ελπίζει πως το νέο της άλμπουμ, στο οποίο τραγουδά για το διαζύγιό της, θα βοηθήσει τον γιο της, Angelo, να καταλάβει σε λίγα χρόνια τι συνέβη μεταξύ των γονιών του. «Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές και αθώες ερωτήσεις, στις οποίες απλώς δεν είχα απάντηση. Όπως "γιατί δεν μπορείτε να είστε ακόμα μαζί;"».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί. Ένα απόσπασμα από αυτές ακούγεται στο άλμπουμ. «Απλώς ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του δίσκου, όταν είναι στα είκοσι ή τα τριάντα του, ποιος είμαι και γιατί επέλεξα να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο μερικές φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

Παράλληλα, ανέφερε ότι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, τρόμαξε. «Οι άνθρωποι ήταν παντού, προσπαθούσαν να πάρουν ιστορίες, και εγώ απλά το μισούσα. Ντράπηκα. Πραγματικά ντράπηκα. Αυτό το πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι να λειτουργήσει. Έχουμε εκπαιδευτεί ως γυναίκες να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ακόμη και από τις ταινίες που βλέπαμε όταν ήμασταν μικρές. Εκείνη τη στιγμή μου ράγισε την καρδιά, αλλά στην πραγματικότητα το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον τώρα».

«Έχασα βάρος γιατί ένιωθα καλά όταν γυμναζόμου - Το έκανα για μένα και για κανέναν άλλο»

Η Adele μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του βάρους της. «Ήταν λόγω του άγχους μου. Κάνοντας άσκηση, ένιωθα καλύτερα. Δεν αφορούσε ποτέ την απώλεια βάρους, ήταν πάντα το να γίνω δυνατή και να δίνω στον εαυτό μου χρόνο κάθε μέρα χωρίς το τηλέφωνό μου. Έχω εθιστεί αρκετά σε αυτό. Γυμνάζομαι δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Κάνω λοιπόν τα βάρη μου το πρωί, μετά κάνω κανονικά πεζοπορία ή κάνω μποξ το απόγευμα και μετά πηγαίνω και κάνω το cardio μου το βράδυ. Βασικά ήμουν άνεργη όταν το έκανα. Και το κάνω με προπονητές» δήλωσε.

Και συνέχισε, λέγοντας ότι «έπρεπε να εθιστώ σε κάτι για να κάνω το μυαλό μου καλά. Θα μπορούσε να ήταν πλέξιμο, αλλά δεν ήταν. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι επειδή δεν μοιράστηκα το "ταξίδι" μου. Έχουν συνηθίσει τους ανθρώπους να καταγράφουν τα πάντα στο Instagram και οι περισσότεροι άνθρωποι στη θέση μου θα έκαναν ένα μεγάλο deal με μια μάρκα διατροφής. Δεν με ενδιέφερεΤο έκανα για μένα και όχι για κανέναν άλλο. Γιατί λοιπόν να το μοιραστώ; Δεν το βρίσκω συναρπαστικό. Είναι το σώμα μου. Ξέρεις ότι το 100% των ιστοριών που γράφτηκαν για μένα ήταν απολύτως ψεύτικες. Οι άνθρωποι που έμοιαζαν να λένε: "την εκπαίδευσα", δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Είναι αηδιαστικό. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Οι άνθρωποι μιλούν για το σώμα μου εδώ και 12 χρόνια. Μιλούσαν για αυτό πριν χάσω βάρος. Αλλά ναι, ό,τι κι αν είναι, δεν με νοιάζει. Δεν χρειάζεται να είσαι υπέρβαρος για να είσαι body positive, μπορείς να έχεις οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος».

Όλες οι ειδήσεις

Τhe Crown: Γυρίσματα στη θρυλική «Χριστίνα» του Ωνάση - H πριγκίπισσα Νταϊάνα και η ιστορία του γιοτ

Βλάσσης Μπονάτσος: Πριν από 17 χρόνια έφυγε από τη ζωή - Φάρσες, Απαράδεκτοι και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σπάνια συνέντευξη της Νόρας Βαλσάμη: «Πέθαναν όλες οι φίλες μου, Βουγιουκλάκη και Λάσκαρη»

Οι ταινίες της εβδομάδας: Το Dune και η επική Τελευταία Μονομαχία με Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε την ασθένειά της - «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση»

VogueΑντέλτραγουδίστριαδιαζύγιο