Μουσική|30.10.2021 12:09

Η Κλεονίκη Δεμίρη παρουσιάζει τη «Μαγική Συνταγή» στη Σφίγγα

Newsroom

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Μαγική Συνταγή» θα παρουσιάσει η Κλεονίκη Δεμίρη στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Στον δίσκο συναντάμε πολλά διαφορετικά μουσικά υλικά, όπως βαλς, τάγκο, μποσανόβα, χασάπικο, τσα-τσα και μπαλάντα.

Ένα από τα διαμάντια του άλμπουμ είναι το «Μενεξεδένια τα βουνά» του οικουμενικού Μίκη Θεοδωράκη, σε στίχους του Γιάννη Θεοδωράκη, ενώ μια από τις πιο φωτεινές στιγμές του, το «Όλα θα πάνε μια χαρά», το οποίο έκανε πρεμιέρα λίγο πριν από την πανδημία και έρχεται να μας θυμίσει ότι πάντα πρέπει να παραμένουμε αισιόδοξοι, ένα μήνυμα με ιδιαίτερη αξία, στη γκρίζα και δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε...  

Έχει κυκλοφορήσει, επίσης, σε στίχους και μουσική της ίδιας της ερμηνεύτριας τα single «Ένα πάρτι στην πλατεία» και «Για πάντα καλοκαίρι». Η Κλεονίκη, κοιτώντας πάντα προς τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, τονίζει πως ποτέ δεν το βάζει κάτω, ποτέ δεν αφήνει καμία δυσκολία να την καταβάλλει, γιατί γνωρίζει ότι, μετά το μαύρο, έρχεται πάντα το φως.

Με τη «Μαγική Συνταγή» της, η Κλεονίκη μάς προσκαλεί σ' ένα ταξίδι χωρίς τέλος, ένα ταξίδι με δεκατέσσερις διαφορετικούς προορισμούς. Δεκατέσσερα τραγούδια που το καθένα κουβαλάει τη δική του γεύση, και όλα μαζί συνθέτουν τη... μαγική συνταγή αυτού του δίσκου. 

Ακούστε το άλμπουμ και σκεφτείτε ότι τελικά «Όλα θα πάνε μια χαρά», με μια «Μαγική Συνταγή» που θα φτιάξουμε για τη ζωή μας, για να ξεπερνάμε όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσουμε... Η Κλεονίκη Δεμίρη στο τέλος της παρουσίασης θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του άλμπουμ της. 

Όλες οι ειδήσεις

Στράτος Τζώρτζογλου: «Υπάρχουν πολλές φορές που βλέπω τη Σοφία και σαν κόρη μου»

Μαρία Κορινθίου: Θετική και εκείνη στον κορονοϊό - Η ανάρτηση στα social media

Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου» - Γιατί κράτησε το επίθετο του πρώην συζύγου της

Ζεις καλά; Κάνε στον εαυτό σου αυτές τις 4 ερωτήσεις, λέει ο γκουρού γυμναστής της Adele

Η Ματούλα εξομολογείται: «Δεν έχω δει ποτέ τα εγγόνια μου, έχω να δω τον γιο μου 15 χρόνια»

άλμπουμΚλεονίκη ΔεμίρηΣφίγγα